Back to Top

Sana-sol Rauta + C-vitamiini purutabletti 90 tabl.

Alennushinta 7,50 € 82.42 €/kg Normaali hinta 9,95 € 109.34 €/kg
Varastossa
SKU
sana381334

Kokeile rautaa purutablettimuodossa! Sana-sol Rauta on hyvänmakuinen purutabletti täydentämään päivittäistä raudan saantia. Sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä.

Jaksamiselle ja vastustuskyvylle

Sana-sol Rauta purutabletti on ainutlaatuinen hyvänmakuinen purutablettimuodossa oleva rautalisä. Se sisältää 14 mg rautaa ja 12 mg raudan imeytymistä lisäävää C-vitamiinia yhdessä tabletissa. Rauta edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostusta sekä hapen kuljetusta kehossa. Molemmat, sekä rauta että C-vitamiini tukevat vastustuskykyä ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sana-sol Rauta on appelsiininmakuinen ravintolisä, joka täydentää päivittäistä raudan ja C-vitamiinin saantia.

Sana-sol Rauta sisältää ferrofumaraattia, joka on kaksiarvoinen rauta (Fe++). Kaksiarvoinen rauta on suoraan elimistön hyödynnettävissä oleva muoto.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, sisältää makeutusaineina sorbitolia, ksylitolia, sukraloosia ja taumatiinia (liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia), ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä liivatetta

  • Hyvänmakuinen purutabletti
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
  • Jaksamiselle ja vastustuskyvylle

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, taumatiini), rauta (ferrofumaraatti), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo), aromi (appelsiini).

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö
1 tabletti sisältää   %RI*
C-vitamiini 12 mg 15 %
Rauta 14 mg 100 %
 
*RI=reference intake / saannin vertailuarvo.

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol, sukralos, taumatin), järn (järnfumarat), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), C-vitamin (natrium-L-askorbat, L-askorbinsyra), arom (apelsin).

 

Lisätietoja
ValmistajaOrkla Care
Parasta ennenParasta ennen / Bäst före 4/2025
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteKyllä
Vegaaninen tuoteKyllä
Nettopaino0.091000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Sana-sol Rauta + C-vitamiini purutabletti 90 tabl.
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy