Back to Top

Pedigree Dentaflex Small hammashoitoherkku pienille koirille 40g

Alennushinta 0,49 € Normaali hinta 2,00 €
Varastossa
SKU
ped003

PEDIGREE® DentaFlex Small hampaidenhoitoherkku on uusi herkullisen makuinen puruluu pienille koirille. DentaFlex® -purutangon erityinen joustava rakenne taipuu koiran hampaiden ympärille puhdistaen koiran hampaat tehokkaasti. DentaFlex® -purutangon sitkeän koostumuksen ansiosta koira käyttää pureskeluun enemmän aikaa kuin perinteisen purutangon kanssa. Koiran pureskellessa purutankoa pitkään saavat koiran hampaat samalla tehokkaan puhdistuksen. Tehokas hampaiden puhdistus edistää koiran suun hyvinvointia.

  • Syväpuhdistava
  • Pitkäkestoinen herkku
  • Herkullinen kananmaku
  • Vähärasvainen
  • Ei lisättyä sokeria
  • Ei keinotekoisia väri- tai makuaineita
  • PEDIGREE® suu- ja hammashygienia-asiantuntijoiden kehittämä

PEDIGREE® DentaFlex® -purutanko ennaltaehkäisee hammaskiven muodostumisen

Tehokas hampaiden syväpuhdistus vähentää hammaskiven ja plakin muodostumista koiran ienrajaan. Koirien iensairaudet ovat yleisiä ja johtuvat hammaskiven ja plakin muodostumisesta ienrajaan. 

PEDIGREE® DentaFlex® -purutankojen pureskelu kahdesti viikossa vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista ja auttaa edistämään koiran suun hyvinvointia. Voit antaa koiralle PEDIGREE® DentaFlex® -purutangon kaksi kertaa viikossa pureskeltavaksi. 

Auta meitä vähentämään ruokahävikkiä! Saatavilla vain verkkokaupassamme, ei myymälässä. Toimitamme vähintään 4 kpl per asiakas. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Ruokintasuositus: 2 purutankoa viikossa

40 g painava purutanko on tarkoitettu pienille n. 5–10 kg painaville koirille.

Ei suositella alle 4 kk ikäisille koiranpennuille.

Koostumus: viljaa, kasviperäisiä tuotteita, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4 % kanaa), kivennäisiä (joista 2,2 % Natrium Tripolyfosfaattia), rasvoja ja öljyjä.

Energiamäärä: 298.0 kcal/100 g.

Lisätietoja
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 22.6.2019
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Pedigree Dentaflex Small hammashoitoherkku pienille koirille 40g
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy