Back to Top

Fisherman's Friend Salmiak Travel Bag 25g x 4kpl

3,95 €
Loppu varastosta
SKU
5072

Fisherman's Friend Salmiakki Travel Bag 4-pack - Vihdoinkin täällä! Näitä ei ihan joka kioskilta ja lentokentältä löydy, mutta Urjalasta löytyy. Ja vieläpä suomalaisten ehdoton suosikkimaku, Fisherman’s Friend salmiakki!

Meiltä on pitkään toivottu travel pack-versioita Kalamiehen kavereista. Ja näiden kavereita kun ollaan niin hommasimme “vourpäkit” myyntiin, niin kuin Urjalassa tämä tuttavallisesti lausutaan. Hommaa kurkkupastillit ajoissa niin ei pääse talvi yllättämään!

Ainesosat: Makeutusaine (sorbitoli), aromi (lakritsajauhe, mentoli, ammoniumglykyrritsinaatti, piparminttuöljy), salmiakki, paakkuuntumisenestoaine (mangnesiumstearaatti).

Sisältää lakritsia - kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden vältettävä tuotteen liiallista käyttöä. Sisältää sorbitolia (86g/100g), jonka liiallisella käytöllä voi olla laksatiivinen vaikutus. Tuotetta ei suositella alle 5-vuotiaille.

  

Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol), aromämnen (lakritsextrakt, mentol, lakritsarom, pepparmyntolja), salmiak, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat). Rekommenderas ej till barn under 5 år. Produkten innehåller sorbitol som kan ha en laxerande effekt.

 

Ingredients: sweetener (sorbitol), flavours (liquorice extract), menthol, ammonium glycrrhizinate, peppermint oil, ammonium chloride salt, anti-caking agent (magnesium stearate).

 

 

 

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Fisherman's Friend Salmiak Travel Bag 25g x 4kpl
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy