Back to Top

Lakritsiuute 80g

2,90 € 36.25 €/kg
Varastossa
SKU
4696

Ikivanha lakritsi on nyt huippukeittiöiden suosikkimauste ja yksi tämän vuoden suurimmista ruokatrendeistä. Nyt saat meiltä myös lakritsiuutetta / lakritsijauhetta - millä nimellä sitä haluatkaan kutsua! Pussissa oleva lakritsiuute on raemaista.

Luontaisista aromeista valmistetulla lakritsiuutteella saat leivontaan aivan uuden säväyksen. Lakritsijauhe sopii kokkailuun, leivontaan ja vaikka jälkiruokien tekoon. Vain mielikuvitus asettaa rajat: kokeile jauhetta kakuissa, makeissa piiraissa, muffineissa, pikkuleivissä… Saat sillä särmää esimerkiksi jogurttiin, smoothieen, jäätelöön tai itse valmistettuun raakasuklaaseen. Voit valmistaa lakritsijauhesta myös kotitekoisia, pehmeänmustia lakuja.

Lakritsijauheen avulla tavallisen kotikokinkin ruuanlaittoon tulee kaivattua twistiä. Se on keittiön taikapulveria, jolla saat jälkiruokiin ja ruuanlaittoon pehmeää, aromikasta makeutta. Luovempi kulinaristi saa lakunvärisen sulan hattuunsa sävyttäessään reseptejään lakritsijauheella.

Koska lakritsijauhe on voimakkaan aromikasta ja makeaa, maistuu jälkiruoka myös vähemmällä sokerimäärällä. Ota suunta rohkeasti kohti uusia ruokaseikkailuja ja kahmaise reseptiin lusikallinen taikuutta!

Ainesosat: Lakritsijuurijauhe

Ravintosisältö / 100 g:
Energia 643 kJ / 153 kcal
Rasva <0 g
josta tyydyttynyttä < 0 g
Hiilihydraatit 33.6 g
josta sokereita 11.8 g
Proteiini 3.5 g
Suola 0.67 g

Lisätietoja
ValmistajaMausteMarket
Parasta ennenParasta ennen / Bäst före 16.10.2026
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.080000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Lakritsiuute 80g
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy