Back to Top

Dove Gentle Exfoaliting palasaippua 100g

Alennushinta 0,59 € Normaali hinta 1,20 €
Varastossa
SKU
4623

Kokeile Doven hellävaraista Gentle Exfoaliting palasaippuaa ja nauti pehmeämmästä, terveemmän näköisestä ihosta ja raikkaasta kurkun ja vihreän teen tuoksusta.

• Raikas kurkun ja vihreän teen tuoksu virkistää aistit
• Dove ei kuivata ihoa ei hoitavien saippuoiden tapaan
• ¼ kosteusvoidetta ja hellävaraiset puhdistavat aineosat auttavat säilyttämään ihon kosteuden
• Tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän tuntuisen ja terveemmän näköisen
• Sopii päivittäiseen käyttöön kasvoille, vartalolle ja käsille

Dove Fresh Touch palasaippua on erinomainen tapa aloittaa päivä virkistävällä suihkulla, ja se kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiineja myös silloin, kun haluat kasvojesi ja käsiesi tuntuvan raikkailta ja kosteutetuilta koko päivän. Valitse Dove palasaippua ja ihosi näyttää pehmeältä, sileältä ja hehkuvalta.

Dove palasaippuoissa on ¼ kosteusvoidetta, joten ne eivät pelkästään puhdista ja huolehdi ihostasi päivän pölyjä pois pestäessä… Kauniin ihon salaisuus on kosteus. Dove ei ole pelkästään saippua, vaan se on Beauty Bar -palasaippua. Perinteiset saippuat voivat poistaa ihon tärkeitä kosteusaineita mutta Doven palasaippua sisältää hellävaraisia puhdistavia aineosia, jotka puhdistavat ja huolehtivat ihosta samanaikaisesti.

Dove Beauty Bar -palasaippuassa on ¼ kosteusvoidetta, joten kasvojesi ja vartalosi iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja hehkuvammalta kuin ei hoitavaa saippuaa käytettäessä. Siksi olemmekin antaneet palasaippuallemme nimen ”Beauty Bar”. Kätesi ovat kehosi kuivin osa, joten virkistä käsiesi ihoa vaahdottamalla Doven palasaippua märissä käsissä. Levitä vaahtoa kasvoille ja vartaloon ja huuhtele pois. Varo, että vaahtoa ei pääse silmiin.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Dove Gentle Exfoaliting palasaippua 100g
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy