Sokerittomat makeiset 19 tuotetta

Näytetään 1 - 19 / 19 tuotteesta
 • Pikakatselu
  2,00 € 4,00 € -50%
  Uusi Ale!

  Mynthon Extra Väkevä Sokeriton -pastilli raikastaa suun, auttaa kurkun käheyteen ja avaa hengitystiet mynthonmaisen tehokkaasti. Pakkauksessa on neljä 35 gramman rasiaa. Mynthon on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin pastillimerkki: joka kolmas Suomessa myyty pastillirasia on Mynthon. Hengityksen raikastava, hengitystiet avaava ja äänen kirkastava...

  2,00 € 4,00 € -50%
 • Pikakatselu
  2,00 € 4,00 € -50%
  Uusi Ale!

  Mynthon Viileä Minttu Sokeriton -pastilli raikastaa suun, auttaa kurkun käheyteen ja avaa hengitystiet mynthonmaisen tehokkaasti. Pakkauksessa on neljä 35 gramman rasiaa. Mynthon on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin pastillimerkki: joka kolmas Suomessa myyty pastillirasia on Mynthon. Hengityksen raikastava, hengitystiet avaava ja äänen kirkastava...

  2,00 € 4,00 € -50%
 • Pikakatselu
  0,25 € 1,00 € -75%
  Uusi Ale!

  Vuonna 2012 maailman ensi-iltansa sai sokeriton Fisherman's Friend Spearmint. Pastilli, jonka maku on hieman miedompi ja pehmeämpi mutta kuitenkin niin kovin raikas. Osta enemmän?Tilaa tukkupakkaus, jossa on 24 pussia. Parasta ennen 31.12.2017. Toimitamme enintään 24 pussia / tarjoushinta. Saatavilla vain verkkokaupastamme. Parasta ennen päiväys on...

  0,25 € 1,00 € -75%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Sokerittomat Trooppiset Hedelmät ovat nousseet hätyyttelemään kaikkein suosituimpia sokerittomia makeisia. Eikä ihme, tiedät kun maistat. Sokeriton ei siis ole synonyymi mauttomalle. Vaikka nämä älyttömän hyviä ovatkin niin ei kannata kerralla syödä koko lootaa, laksatiivisia vaikutuksia kun näillä nameilla katsos on.

  16,40 €
 • Sokerittomia toppareita on odotettu Suomessa vähintään yhtä kiihkeästi kuin Länsimetroa. Ja toisin kuin vertailukohtansa, tämä makeinen toimii ;) Testiajoa makeiselle on suoritettu sen verran paljon Urjalassa, että päätimme lanseerata nyt tämän herkun koko kansalle. 

  16,40 €
 • Ruotsin myydyimmät irtokarkit, Bubs Vadelmalakritsi kallot, nyt sokerittomana versiona!

  16,40 €
 • Sokerittomat Metsämarjat ovat nousseet hätyyttelemään kaikkein suosituimpia sokerittomia makeisia. Eikä ihme, tiedät kun maistat. Sokeriton ei siis ole synonyymi mauttomalle. Vaikka nämä älyttömän hyviä ovatkin niin ei kannata kerralla syödä koko lootaa, laksatiivisia vaikutuksia kun näillä nameilla katsos on.

  16,40 €
 • Sokerittomia banaaneja nyt yhden kilon tukkupakkauksessa! Sokerittomia banaaneja on odotettu Suomessa vähintään yhtä kiihkeästi kuin Länsimetroa.

  8,50 €
 • Mielestämme on ollut sikamaista, että sokerittomia makeisia ei ole juuri mistään saanut. Päätimme korjata tilanteen Vaahtopossuilla. Vaikka nämä hyviä ovatkin niin suu vaahdossa ei sokerittomia Vaahtopossuja kannata syödä, laksatiivisiä vaikutuksia kun niillä näet on. Tolkku siis mukana :)

  8,50 €
 • Sokerittomat Colapullot 2kg tukkupakkauksessa

  16,40 €
 • Sokerittomista makeisista ehkä yllättäen juuri viinikumit ovat olleet kaikkein suosituimpia. Viinistä eikä kumista tosin ei ole tietoakaan kun näitä herkkuja pääsee maistelemaan. Sokeriton ei siis ole synonyymi mauttomalle. Vaikka nämä älyttömän hyviä ovatkin niin ei kannata kerralla syödä koko lootaa, laksatiivisiä vaikutuksia kun näillä nameilla katsos on.

  16,40 €
 • Toistuvasti olemme saaneet kansalaisilta ilmiantoja sokerittomien makeisten huonosta saatavuudesta Suomessa. Jos niitä onkin löytynyt niin ne ovat olleet epämääräisä ja mauttomia klönttejä. Varsinkin sokerittomia vaahtokarkkeja on toistuvasti kyselty. Korjasimme tilanteen  - nyt sokerittomat makeiset ovat tarjolla Urjalan karkkikeisarikunnasta koko...

  5,00 €
 • Fisherman's Friend Citrus Travel Bag 4x25g

  3,95 €
 • Fisherman's Friend Cherry Travel Bag 4-pack - Vihdoinkin täällä! Näitä ei ihan joka kioskilta ja lentokentältä löydy, mutta Urjalasta löytyy. Meiltä on pitkään toivottu travel pack-versioita Kalamiehen kavereista. Ja näiden kavereita kun ollaan niin hommasimme “vourpäkit” myyntiin, niin kuin Urjalassa tämä tuttavallisesti lausutaan. Hommaa kurkkupastillit...

  3,95 €
 • Fisherman's Friend Blackcurrant Travel Bag - Vihdoinkin ne ovat täällä! Meiltä on pitkään toivottu travel pack-versioita Kalamiehen kavereista. Ja näiden kavereita kun ollaan niin hommasimme “vourpäkit” myyntiin, niin kuin Urjalassa tämä tuttavallisesti lausutaan. Hommaa kurkkupastillit ajoissa niin ei pääse talvi yllättämään!

  3,95 €
 • Fisherman's Friend sokeriton salmiakki 24kpl x 25g - Makeiset kaikille tukkuhintaan!  Raikas ja ytyä puhkuva Fisherman’s Friend vaihtoehto salmiakin ystäville. Sopii erityisesti suomalaiseen makuun ja suomalaisiin olosuhteisiin.

  20,00 €
 • Fisherman´s Friend kurkkupastilli (sokeroimaton) 24kpl x 25g - 18,00€ - Makeiset kaikille tukkuhintaan! Sokeriton versio Originalista. Maku yhtä järeä ja ainutlaatuinen kuin alkuperäisessä Fisherman's Friendissäkin. Hammasystävällisempi vaihtoehto.

  18,00 €
 • Sisu Sokton, 36g x 24 askia Sisu-pastilli on vakiintunut osa suomalaista makeiskulttuuria. Suomen tunnetuin pastillimerkki on ollut markkinoilla jo vuodesta 1928. Pastilli sai nimensä suomalaisten sinnikkään kansanluonteen mukaan ja siitä on vuosikymmenten kuluessa tullut kansan kestosuosikki.

  20,50 €
 • Mynthon on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin pastillimerkki: joka kolmas Suomessa myyty pastillirasia on Mynthon. Hengityksen raikastava, hengitystiet avaava ja äänen kirkastava Mynthon on koko kansan tehopastilli. Monipuolisesta Mynthon-sarjasta löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun. Mynthonin valikoimassa on eukalyptuksen, mentholin, erilaisten...

  19,50 €
Näytetään 1 - 19 / 19 tuotteesta