Back to Top

Vitatabs D10 Junior D3-vitamiini-täysksylitolitabletti (100 tabl)

4,95 € 165.00 €/kg
Loppu varastosta
SKU
4200

Pureskeltava Vitatabs D10 Junior sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 10ug/tabletti. Riittävästä D-vitamiinin saannista tulisi huolehtia koko elämän ajan. 

Suomalaisten D-vitamiinin saanti on todettu liian niukaksi. Koska D-vitamiinin ravintolähteet ovat melko vähäisiä, suositellaan D-vitamiinilisää ympäri vuoden erityisesti lapsille, nuorille, ikääntyville ja raskaana oleville. Lähes kaikille suositellaan D-vitamiinia ravintolisänä etenkin pimeään vuodenaikaan (loka-maaliskuun ajan). 

D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa.

Ksylitoli eli koivusokeri on luonnon oma makeutusaine, jota esiintyy pieniä määriä mm. marjoissa ja hedelmissä. Se on hammasystävällinen makeuttaja, joka tuottaa elimistössä n. 40 % vähemmän energiaa kuin tavallinen sokeri. Ksylitolin käyttö aterioiden ja välipalojen jälkeen ehkäisee merkittävästi hammasmädän eli karieksen muodostumista. Suotuisin vaikutus saadaan, kun tabletti imeskellään.

  • Ravintolisä
  • Mansikan makuinen purutabletti
  • Vastustuskyvylle
  • Luustolle ja hampaille
  • Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton

Ainesosat

Makeutusaine ksylitoli 92 %, Pintakäsittelyaine E 470b, Mansikka-aromi, Kolekalsiferoli, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Mustaviinimarjajauhe

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:
D3-vitamiinia 10 µg
*200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä, voidaan imeskellä, pureskella tai niellä kokonaisena. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

  • Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko

100 tabl./30 g

 

Lisätietoja
ValmistajaHankintatukku
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.030000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Vitatabs D10 Junior D3-vitamiini-täysksylitolitabletti (100 tabl)
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy