Hedelmäkarkit 149 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 149 tuotteesta
 • HARIBO Matador Mix on yksi suosituimmista makeissekoituksista maailmassa. Se sisältää hedelmäviinikumi-, lakritsi-, ja raemakeisia. Tämä sekoitus on niin aikuisten kuin lastenkin suosikki. HARIBO Matador Mix on oiva lahjaidea ja varma tarjoilusuosikki juhlissa.

  5,50 €
 • Pikakatselu
  1,00 € 2,00 € -50%
  Uusi Ale!

  Urjan halpaa! Kaikkien suosikit Skittles Wild Berry makeiset nyt huippuhintaan! Parasta ennen 22.11.2017. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät...

  1,00 € 2,00 € -50%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Aroma Hedelmätyökalut 1,8 kilon tukkupakkauksessa! Jo ensi puraisusta sen huomaa -  Made in Sweden. Oman maahantuonnin ansiosta suoraan tehtaalta nettohintaan!

  11,70 €
 • Raikkaat Etelän Hedelmät vievät makuaistisi uudelle levelillä. Etelän Hedelmät ovat kovia hedelmäkarkkeja, jotka sopivat juhlaan kuin juhlaan. Jokainen karkki on uniikki sillä nämä ovat käsintehtyjä. Jokainen taideteos on viimeistelty käärimällä läpinäkyvään kääreeseen. 130 kappaleen (500g) riittoisasta tukkupakkauksesta riittää imeskeltävää. :)

  6,50 €
 • Franssons Banaani-Salmiakki Sammakot 2.0kg. Franssons Konfektyrer AB on vuonna 1965 perustettu perheyritys, joka valmistaa makeisia viehättävässä pikkukaupungissa Grännassa, Ruotsissa. Franssons Konfektyrer AB käyttää ainoastaan laadukkaita raaka-aineita ja värejä tuotannossaan ja tuotteet ovat aina korkealaatuisia. Oma maahantuontimme takaa korkean...

  13,00 €
 • Ruotsissa valmistetut Punahuuli-makeiset ovat pehmeän venyviä ja mansikkaisia viinikumimakeisia.

  14,30 €
 • Persikkarenkaat lienevät lähes tulkoon yhtä tunnettuja makeisia kuin nallekarkit ja vaahtosienet. Makeinen on hyvällä tavalla ns. kaikkien kaveri. Maukkaan maun vuoksi tuote sopii niin junioreille kuin senioreillekin. Oma maahantuonti takaa korkean laadun ja edullisen hinnan! Suoraan tehtaalta nettimyyntiin!

  4,95 €
 • Ruotsalaisten ehkä tunnetuimpia ja perinteisimpiä makeisia ovat kovat vadelmamakeiset. Tämä karkki todella tuoksuu karkille! Kun avaat tämän rasian kannen niin huomaat mitä tarkoitamme. Nämä ovat tuoksultaan vastustamattomia! Jostain ihmeen syystä näitä Ruotsin imeskeltäviä herkkuja ei Suomesta helpolla ole löytänyt. Ratkaisimme ongelman ja maahantoimme...

  13,00 €
 • Irtokarkkilaareista tutut hedelmärenkaat saat nyt kätevästi tukkupakkauksittain verkkokaupastamme. Oma maahantuontimme takaa korkean laadun ja edullisen hinnan! Suoraan tehtaalta nettimyyntiin!

  10,40 €
 • Aitoja ruotsalaisia marmeladi "Toppareita" ei viime aikoina Suomesta juurikaan ole löytynyt. Nyt tuote saatavilla edullisesti kätevässä tukkupakkauksessa. Herttaisat vadelmanmarmeladit ovat mukavan pehmeitä. Tästä syystä tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Namut sopivat mainiosti esim. karkkibuffettiin. Viimeistään maistaessa sen huomaa - ruotsalainen...

  14,30 €
 • Fazer Remix Happokielissä on kaksi kirpeää ja hauskaa uutta makua irtokarkissa - hemmottelee makunystyröitä ja tuo hymyn silmiin asti!

  11,40 €
 • Nämä sydämet ovat ehdottomasti yksi suosituimmista uusista hääkarkeistamme. Sydämet ovat takuuvarma suosikki häiden karkkibuffetiin, koska nämä makeiset sopivat kaikenikäisille junioreista senioreihin. Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle!

  6,90 €
 • Click Mix on HARIBO Suomen myydyin makeissekoitus. Mini-kokoisista makeisista on tullut monen kestosuosikki. Click Mix makeissekoitus sisältää pieniä hedelmänmakuisia viinikumi-, lakritsi- ja raemakeisia.  Kokeile ja yhdistele mini-makeisia mielesi mukaan! Tässä tukkupakkauksessa on varmasti jokaiselle oma lempikarkki. 

  15,60 €
 • HARIBO Goldbären eli tuttavallisemmin Nallekarkki on Haribon ensimmäinen ja tunnetuin makeinen. Sen valmistus aloitettiin jo vuonna 1922. HARIBO valmistaa päivittäin 100.000.000kpl Nallekarkkeja. Kyseessä on todellinen klassikkomakeinen! Kaikille tuttu makeinen on suosittu valinta myös hääkarkkibuffettiin. Tuote on gluteeniton.

  15,00 €
 • Pikakatselu
  10,00 € 14,99 € -33.3%
  Ale!

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! 2,5 kilon jättisäkki tekareita vain 4,00 euroa/kilo! Tekarit edustavat rujoa huumoria sekä hedelmäisen raikasta makua. Tämä nuorison suosikkikarkki ei välttämättä ole kotiseutumatkailijoiden mieleen.

  10,00 € 14,99 € -33.3%
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Viidakon eläimet ovat pehmeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin myös häiden karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  1,75 € 3,50 € -50%
  Ale!

  Tekarit edustavat rujoa huumoria sekä hedelmäisen raikasta makua. Tämä nuorison suosikkikarkki ei välttämättä ole kotiseutumatkailijoiden mieleen.

  1,75 € 3,50 € -50%
 • Van Slooten Liquorice & Winegums - Hedelmän ja colanmakuisia viinikumeja ja lakritsia. Van Slooten on tunnettu hollantilainen lakritsi jota yleensä saa vain laivoilta, lentokentiltä ja Urjalasta. Jos siis suomalaisten kauppojen iankaikkisesti kaikkialla samat toistuvat valikoimat alkavat tökkimään, niin ei muuta kuin Van Slootenia tilaamaan :)

  3,90 €
 • Pehmeät Nonparellisydämet 1kg Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle!

  6,90 €
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Ale!

  Karkkimadot ovat kutakuinkin yhtä klassikkoja kuin nallekarkitkin. Toisin kuin monet muut madot nämä eivät ole niljakkaita kuin kastemadot. Rakenteeltaan kiiltomadot ovat pehmeän kimmoisia. Miedon ja maukkaan maun vuoksi makeinen sopii lähes kaiken ikäisille. Karkkimadot sopivat mainiosti esim. karkkebuffettiin sekä lastenkutsuille. Oma maahantuonti takaa...

  4,95 € 5,95 € -16.8%
 • Pikakatselu
  0,50 € 1,00 € -50%
  Ale!

  Tutti Frutti Just Green -minipussissa on sopivasti Fruttia! Tutti Frutti -sarjan parhaat vihreät karkit ovat tietysti päärynä sekä raikas cactus-lime. Osta enemmän?Tilaa 14 pussia, 0,50 €/pussi. Huom. Parasta ennen 15.8.2017. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin...

  0,50 € 1,00 € -50%
 • Uusi, kotimainen Leffamix makeissekoitus sisältää monipuolisesti hedelmä- ja salmiakkimakeisia.

  1,95 €
 • 2,5 kilon jättisäkki kesäisiä hedelmämakeisia vain 4,00 euroa/kilo! Pehmeääkin pehmeämmät hedelmämakeiset nyt suoraan tehtaalta! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  10,00 €
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Ale!

  Kirpeät Persikkasydämet ovat pehmeitä, miedosti kirpeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Kirpeät Persikkasydämet sopivat niin leffaherkuiksi kuin karkkibuffettiinkin koostumuksen ja söpöyden ansiosta! Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
 • Pikakatselu
  10,00 € 14,00 € -28.6%
  Ale!

  Amazon-hedelmämakeiset vievät sinut hetkeksi keskelle eksoottisinta viidakkoa. Nämä hedelmänmakuiset eläinhahmot löydät irtokarkkilaatikosta. Laatikko sisältää n. 525 makeista. Parasta ennen 12.10.2017

  10,00 € 14,00 € -28.6%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Haribo Grosse sekoitus pitää sisällään suosituimpia irtokarkkeja! Mahtava sekoitus noin 15 erilaista makeista! Tässä on kaikki mitä elämältä tarvitset; lakritsaa, hedelmää, salmiakkia, paahdettua caramelliä, vaahtoviinikumia jne. Sekoituksesta löytyy erilaisia makeiskuvioita rotista tutteihin & toukista hedelmiin. Jos Haribo Grosse olisi leffa niin se...

  8,00 €
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Sokerittomia toppareita on odotettu Suomessa vähintään yhtä kiihkeästi kuin Länsimetroa. Ja toisin kuin vertailukohtansa, tämä makeinen toimii ;) Testiajoa makeiselle on suoritettu sen verran paljon Urjalassa, että päätimme lanseerata nyt tämän herkun koko kansalle. 

  16,40 €
 • Appelsiini, ananas, mansikka ja päärynä! Nämä hedelmämakeiset löydät nyt samasta kilon säkistä!

  4,90 €
 • HARIBO klassikko irtokarkki, herkullinen ja pehmeä Cola Nappar eli colanmakuinen tutti. Colanmakuinen- makeinen on yksi ehdoton klassikko ja näiden makeisten muoto on monelle tuttu lapsuudesta. Lieneekö tuotteen muoto syy niiden suureen suosioon. Colan-maku jaksaa miellyttää kaiken ikäisiä vuodesta toiseen. Maista myös hedelmä- ja salmiakkitutteja!

  14,95 €
Näytetään 1 - 30 / 149 tuotteesta