Back to Top

Brunberg Lakritsi Alku 300g

3,50 €
Varastossa
SKU
2
Parasta ennen: 02.11.2024

Makuhermoja hivelevä Lakritsi Alku täyttää jokaisen lakritsin ystävän toiveet. Se on pehmeä maitokaramelli, joka on lakritsin ystävien ehdoton valinta. Lakritsi Alku -makeinen on myös gluteeniton karamelli. 300 gramman pussissa on n. 50 kpl Alku-karamellia.

Brunberg Oy on puhtaasti porvoolainen ja suomalainen makeistehdas. Perheyrityksenä pysynyt Brunberg on kautta aikojen keskittänyt tuotantonsa Porvooseen. Brunberg tunnetaan ennenkaikkea ensiluokkaisista makeisistaan.

Ainekset: sokeri, tärkkelyssiirappi, maitotiiviste, kovetettu kasvirasva (kookos), lakritsiuute (2,8 %), elintarvikeväri: kasvihiili, aromit: mm. ammoniumkloridi (salmiakki) ja anisöljy. Tämä tuote on gluteeniton ja soijaton. 

Ingredienser: socker, stärkelsesirap, kondenserad mjölk, härdat vegetabiliskt fett (kokos), lakritsextrakt (2,8 %), livsmedelsfärg (vegetabiliskt kol), aromer: bl.a. ammoniumklorid (salmiak) och anisolja. Glutenfri, sojafri

Ingredients: sugar, glucose syrup, condensed milk, hydrogenated vegetable fat (coconut), natural liquorice extract (2,8 %), colour: vegetable carbon, flavourings: e.g. ammonium chloride (salmiak) and anethol. Gluten free, soya free

Lisätietoja
ValmistajaBrunberg
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Parasta ennen2.11.2024
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Brunberg Lakritsi Alku 300g
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy