Back to Top

CocoVi Kalaharin suola 560g

Alennushinta 3,90 € 6.96 €/kg Normaali hinta 4,90 € 8.75 €/kg
Loppu varastosta
SKU
2953

Nyt iso 560g CocoVi Kalaharin suola edullisesti! Kalaharin suola on useiden huippukokkien suosima suola ja se on voittanut useita kansainvälisiä makupalkintoja.

CocoVin hienokiteinen Kalaharin suola tulee Etelä-Afrikasta - Kalaharin kuvankauniiden aavikkojen keskeltä. Siellä kolme makean veden virtaa yhtyvät miljoonia vuosia vanhaan maanalaiseen kerrokseen, joka sisältää puhtaita, ihmisen toiminnalta suojassa olleita natriumkloridikiteitä. Kun vesivirrat juoksevat näiden muinaisten mineraalisegmenttien yli, liukenee maanalaisten järvien ja kaivojen pinnalle suolaliuos, josta suola kuivataan talteen hellästi auringon valossa. Kalaharin suola valmistetaan kaukana asutusalueista, joka takaa myös ympäristön puolesta suolan puhtauden.

CocoVin kalaharin suola on raffinoimatonta (puhdistamatonta) suolaa, joka sisältää natriumin ja kloorin lisäksi myös pieniä määriä muita mineraaleja. Suola ei sisällä jodia, fluoria tai paakkuuntumisenestoaineita.

  • Gluteeniton 
  • Maidoton
  • Lisäaineeton
  • Kosher
  • Vegaaninen

Kalaharin suola on raffinoimatonta (puhdistamatonta) suolaa, joka sisältää natriumin ja kloorin lisäksi myös pieniä määriä muita mineraaleja. Suola ei sisällä paakkuuntumisenestoaineita.

Käyttö: Käytä ruokien ja juomien maustamisessa kuten mitä tahansa suolaa.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Kuivassa ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Etelä-Afrikka

Lisätietoja
Pakkauksen paino0.5600
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaCocoVi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:CocoVi Kalaharin suola 560g
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy