Back to Top

Leader Vida Vahva Magnesiumsitraatti + B6 (90 tabl)

7,50 €
Loppu varastosta
SKU
2424

Vetääkö suonta, kärsitkö lihaskrampeista, painaako stressi vai vaivaako väsymys tai turvotus? Syynä saattaa olla magnesiumin puute.  Leader Vida Vahva Magnesiumsitraatti + B6 on tehokas apu vähentämään väsymystä ja uupumista. Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine. Magnesium on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine. Magnesiumin tarve lisääntyy mm. raskaan ruumiillisen työn, imeytymishäiriöiden sekä runsaan alkoholin käytön seurauksena. Magnesium edistää myös lihasten normaalia toimintaa. Vida Vahva Magnesium ja B6-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Leader Vida Vahva Magnesiumsitraatti + B6 on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton ravintolisävalmiste. Leader Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja. Kaikki Vida-tuotteet kehitetään Suomessa. Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Ainesosat: Trimagnesiumdisitraatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi. Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton, Gluteeniton Käyttöohje:1 tabletti kolme kertaa päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytys: Kuivassa paikassa. Pakkauskoko: 90 tablettia. RAVINTOSISÄLTÖNÄRINGSVÄRDE1 TABL.3 TABL1 TABL. RDA %*3 TABL. RDA %*Magnesium 100 mg 300 mg 27 % 80 % B6-vitamiini / B6-vitamin 1,3 mg 4,0 mg 93 % 286 % *vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Leader Vida Vahva Magnesiumsitraatti + B6 (90 tabl)
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy