Back to Top

Leader Vida Vahva Sinkki + B6 (120 tabl)

6,50 €
Loppu varastosta
SKU
2422

Leader Vida Vahva Sinkki on Suomessa kehitetty ja valmistettu B6-vitamiini-sinkkivalmiste. Vida Vahva Sinkki on erityisesti hyväksi vastustuskyvylle ja kuivalle iholle. Vain 1 tabletti päivässä riittää! Sinkki mm. edistää luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.B6-vitamiini mm. edistää hermoston normaalia toimintaa. Elimistö tarvitsee B6-vitamiinia voidakseen hyödyntää sinkkiä.

Leader Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja. Kaikki Vida-tuotteet kehitetään Suomessa. Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkipikolinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, paakuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) Käyttöohje:1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytys: Kuivassa paikassa. Pakkauskoko: 120 tablettia. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ravintoaineet / tablettiB6-vitamiinia, 4 mg (286 %*)Sinkkiä, 25 mg (250 %*)* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Leader Vida Vahva Sinkki + B6 (120 tabl)
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy