Back to Top

Leader Vahva Magnesium 370mg (140 kaps)

5,50 €
Loppu varastosta
SKU
2207
Leader Vahva Magnesium 370 mg 140 tablettia, nieltävä • Käytetty estämään suonenvetoa • Sydämen, lihasten ja hermoston hyvinvointiin Magnesiumilla on vaikutusta sydämen, lihaksiston ja hermoston hyvinvoinnille. Magnesiumin on havaittu estävän lihaskramppeja ja sillä hoidetaan levottomia jalkoja. Ihmisen ikääntyessä voi ruokahalu vähentyä ja syöminen vaikeutua. Huono syöminen heikentää energiaravintoaineiden ja välttämättömien suojaravintoaineiden saantia. Pitkäaikaiset puutokset johtavat vanhuksen raihnaistumiseen. Kivennäisaineiden saannin väheneminen, kuten magnesiumin riittämättömyys voi lisätä lihaskramppien esiintymistä. Purkissa 140 tablettia

Annostus: Ota 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. RAVINTOSISÄLTÖ 1 TABL. 1 TABL. RDA *) Magnesium 370 mg 99 % *)RDA (MMMa 588/2009 / Finnish MAF 588/2009)

Produktbeskrivning

- 1 tablett innehåller 370mg magnesium. Magnesium bidrar till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion. Tillverkad i Finland. Laktosfritt.

Ingredienser

Magnesiumoxid, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Leader Vahva Magnesium 370mg (140 kaps)
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy