Keitot ja Padat 12 tuotetta

Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta
  • Pikakatselu
    10,00 € 23,99 € -58.3%
    Ale!

    Jalostajan Hernekeitto on lisäaineeton klassikko jo vuodesta 1952. Jalostajan Hernekeitto sopii tarjottavaksi myös torstain lisäksi muinakin viikonpäivinä! Laatikossa on yhteensä 12kpl x 390g Jalostajan Hernekeittoa. Helppo valmistaa:Lisää ½ tölkillistä vettä, sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi. Parasta ennen 04/2018. Parasta ennen päiväys on...

    10,00 € 23,99 € -58.3%
  • Jalostaja Perinteinen Lohikeitto nyt Makeistukusta! Jalostajan pussiin pakatut valmiskeitot ovat lämmittämistä vaille valmiita nautittaviksi joko sellaisenaan tai oman maun mukaan maustettuina. Keitot säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja ovat oivallisia tarjottavia vaikka hektiseen arkeen.

    2,95 €
  • Jalostaja Turkin pata 150g. Maistuva kotiruoka voi syntyä myös hetkessä ja helposti! Herkullisen maun ja korkean laadun takaa kotimainen Jalostaja. Valmistusohje:  Kiehauta 5 dl vettä kattilassa, lisää pussin sisältö. Keitä hitaasti 20 min. välillä sekoittaen. Lisää 150-200 g kebabsuikaleita, anna hautua hetki ennen tarjoilua.

    1,85 €
  • Jalostaja Mausteinen Meksikon pata 190g. Maistuva kotiruoka voi syntyä myös hetkessä ja helposti! Herkullisen maun ja korkean laadun takaa kotimainen Jalostaja. Valmistusohje: Ruskista n. 400g jauhelihaa kattilassa. Lisää pussin sisältö ja 8 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

    1,85 €
  • Jalostaja Makkaramestarin pata 150g. Maistuva kotiruoka voi syntyä myös hetkessä ja helposti! Herkullisen maun ja korkean laadun takaa kotimainen Jalostaja. Valmistusohje:  Kiehauta 5 dl vettä kattilassa.Lisää pussin sisältö ja n. 250 g kuutioitua makkaraa. Keitä hiljalleen n. 20 min aina välillä sekoittaen. Anna padan vetäytyä hetki ennen...

    1,85 €
  • Jalostaja Lihakeitto on perinteinen suomalainen lihakeitto ilman lisäaineita - kuin kotona tehty. Keitto on pakattu ilmatiiviisti ja lämpökäsitelty heti tuoreena. Tämä takaa keiton hyvän maun ja aromit sekä säilyvyyden huoneenlämmössä. Jalostajan helpot tetrakeitot sopivat erityisesti lounaaksi tai välipalaksi; hyvän säilyvyytensä ja pienen kokonsa vuoksi...

    2,95 €
  • Jalostaja Kanakeitto 550ml  Paahdetusta broilerista valmistettu pehmeän täyteläinen kana-kasviskeitto. Keitto on pakattu ilmatiiviisti ja lämpökäsitelty heti tuoreena. Tämä takaa keiton hyvän maun ja aromit sekä säilyvyyden huoneenlämmössä. Jalostajan helpot tetrakeitot sopivat erityisesti lounaaksi tai välipalaksi; hyvän säilyvyytensä ja pienen kokonsa...

    2,95 €
  • Jalostaja Juustoinen Savuporokeitto 550ml Pehmeän täyteläinen tuorejuustolla ryyditetty savuporokeitto. Keitto on pakattu ilmatiiviisti ja lämpökäsitelty heti tuoreena. Tämä takaa keiton hyvän maun ja aromit sekä säilyvyyden huoneenlämmössä. Jalostajan helpot tetrakeitot sopivat erityisesti lounaaksi tai välipalaksi; hyvän säilyvyytensä ja pienen kokonsa...

    2,95 €
  • Jalostaja Juusto-Jalopenokeitto 550ml Täyteläisen pehmeä juustokeitto, jolle mieto jalapenon maku antaa lisäluonnetta. Keitto on pakattu ilmatiiviisti ja lämpökäsitelty heti tuoreena. Tämä takaa keiton hyvän maun ja aromit sekä säilyvyyden huoneenlämmössä. Valmistusohje: Kattilassa: kuumenna keittoa kiehuvaksi välillä sekoittaen. Mikroaaltouunissa (750W):...

    2,95 €
  • Jalostaja Italian pata 150g. Maistuva kotiruoka voi syntyä myös hetkessä ja helposti! Herkullisen maun ja korkean laadun takaa kotimainen Jalostaja. Valmistusohje: Ruskista 400g jauhelihaa padassa. Lisää 6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

    1,85 €
  • Jalostaja Havaijin pata 195g. Maistuva kotiruoka voi syntyä myös hetkessä ja helposti! Herkullisen maun ja korkean laadun takaa kotimainen Jalostaja. Valmistusohje: Ruskista n. 400g jauhelihaa kattilassa. Lisää pussin sisältö ja 7 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

    1,85 €
  • Jalostaja Espanjan pata on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen pataruoka. Maistuva kotiruoka voi syntyä myös hetkessä ja helposti! Herkullisen maun ja korkean laadun takaa kotimainen Jalostaja. Valmistusohje: Ruskista n. 400g jauhelihaa padassa. Lisää pussin sisältö ja 7 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan...

    1,85 €
Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta