Vaahtokarkit 15 tuotetta

Näytetään 1 - 15 / 15 tuotteesta
 • Vaahtobanaanit ovat kenties ruotsalaisten tunnetuimpia makeisia. Makeinen on maultaan taivaallinen ja rakenteeltaan nerokkaan simppeli. Toisin kuin monet muut vaahtokarkit, tämä  ei ole mössöä. Made in Sweden – niinpä niin. Säästöpakkaus – säästöhinta.

  10,80 €
 • Vain rohkein kuski uskaltaa valita ajokikseen Ahlgrens bilar Sursockrade -mallin. Vaahtoautot on kuorrutettu makeankirpeällä sokeripinnoitteella, joten näistä saa pussin täydeltä kirpeää kyytiä.

  1,50 €
 • Pikakatselu
  2,00 € 2,50 € -20%
  Ale!

  Toisin kuin usein luullaan, Ruotsin myydyimmät autot eivät ole Volvoja vaan Ahlgrensin Bilareita. Kun maistat näitä niin ymmärrät varmasti näiden suosion salaisuuden. Mielettömän ihana tuoksu, fantastinen rakenne, sympaattinen pakkaus jne jne.

  2,00 € 2,50 € -20%
 • Cloetta Ahlgrens Bilar Saltlakrits on makeansuolainen versio, joka sopii suomalaiselle salmiakki-lakritsikansalle kuin löylyvesi kiukaalle. Ahlgrens Bilar Saltlakrits tarjoaa pehmeästä ulkonäöstään huolimatta huippuunsa viritettyä tehoa ja tiukkaa makua.  Yhtäläistä muiden Bilar-varianttien kanssa on autojen klassinen muotoilu ja ominainen vaahtorakenne....

  1,50 €
 • Näistä Haribon rotista on vaahdottu pitkään ja nyt ne ovat täällä! Tarkemmin sanottuna vaahtorotat ovat joka paikassa - kiitos verkkokaupan. Moni näitä rottia on yrittänyt jäljitellä mutta jäljitelmiksi ovat jääneet. Aidot ja alkuperäiset vaahtorotat tulevat Haribolta ja Urjalasta! Vaahtorotat eivät sovi herkimmille makeistennälkäisille :)

  11,25 €
 • Mielestämme on ollut sikamaista, että sokerittomia makeisia ei ole juuri mistään saanut. Päätimme korjata tilanteen Vaahtopossuilla. Vaikka nämä hyviä ovatkin niin suu vaahdossa ei sokerittomia Vaahtopossuja kannata syödä, laksatiivisiä vaikutuksia kun niillä näet on. Tolkku siis mukana :)

  8,50 €
 • Sokerittomia sieniä ei kasva kuin sieniä sateella. Mutta suussa nämä sulavat, vaikka eivät olekaan sokerista tehtyjä. Oli miten oli, sokerittomia vaahtokarkkeja on odotettu Suomessa vähintään yhtä kiihkeästi kuin Länsimetroa.

  8,50 €
 • Toisin kuin usein luullaan, Ruotsin myydyimmät autot eivät ole Volvoja vaan Ahlgrensin Bilareita. Kun maistat näitä niin ymmärrät varmasti näiden suosion salaisuuden. Mielettömän ihana tuoksu, fantastinen rakenne, sympaattinen pakkaus jne jne. Nämä laivoilta ja lentokentiltä tutut Travel-pakkaukset löydät kätevästi ja halvemmalla Urjalan Makeistukusta....

  5,90 €
 • Kolasvampar eli siis hempeät toffeesienet. Usein suomalaiset sekoittavat ruotsalaisen kolan (toffeen) ja colan maun keskenään sekaisin. Tämä ei siis maistu colalta vaan KOLAlta :) Ruotsalaista laatua parhaimmillaan! Kun avaat purkin kannen niin se on ns. menoa. Suorastaan mielettömän ihanan aromanttinen tuoksu vie sinut makeaan irtiottaan arjesta.

  6,75 €
 • Ruotsissa kulttimakeisiksi nousseet Ahlgrensin Autot saivat "isoveli"-makeisen eli Ahlgrensin Limusiinit! Nämä vaahtolimusiinit ovat harvinaista herkkua. Nyt saat nämä ruotsalaisten suosikkimakeiset verkkokaupastamme 1,02 kilon laatikossa!

  8,95 €
 • Mitäpä olisi skandinaavinen makeiskulttuuri ilman salmiakkisia pääkalloja? No eipä juuri mitään. Nämä Ruotsissa suositut salmiakkimakeiset ovat saapuneet Suomeen sopivan kokoisessa tukkupakkauksessa (1 kg). Jos pidät salmiakista ja vaahtokarkeista - todennäköisesti rakastat näitä! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  6,95 €
 • Cloetta Suklaavaahtopalat 1,05kg Cloettan klassiset vaahtosuklaapalat.

  7,85 €
 • “Vaahtokarkeista Ruotsi tunnetaan”. Niinpä, mutta varsinkin suklaisista sellaisista. Paljon maailmalla on jäljittelijöitä, mutta vain ruotsalainen osaa valmistaa nämä aidot ja alkuperäiset vaahtosuklaasienet. Suklainen pinta kätkee alleen fantastisen herkullisen pehmeän vaahtosisälmyksen. Ja maku – se on mitä parhain! Makeistukun oma maahantuonti takaa...

  9,90 €
 • Jättivaahtis on vaahtokarkkien eliittiä! Jättivaahtokarkki sopii erinomaisesti grillaukseen tai muuten vaan tarjolle. Loistava vaihtoehto myös karkkibuffettiin.

  4,50 €
 • Ruotsalaiset herkkusienet valloittavat nyt vadelma-lakritsin makuisina. Vattulaku vaahtosienet ovat parhaimmillaan ympäri vuoden ja ne ovat poimittuna sopivaan yhden kilon rasiaan. Yksittäisen sienen paino on n. 2,9 grammaa. Rasiassa on n. 340 kpl.

  7,50 €
Näytetään 1 - 15 / 15 tuotteesta