Hedelmäkarkit 50 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 50 tuotteesta
 • Mikä voisikaan olla ihanampi makeinen kuin ruotsalainen vadelman makuinen marmeladisydän? Tuskin mikään, sillä tuo rakenne; se on taattua ruotsalaista laatuosaamista. Ja tuo maku, mmm...  Pehmeän rakenteen ja miellyttävän maun vuoksi tuote sopii kaiken ikäisille. Nyt ilman välikäsiä suoraan tehtaalta!

  15,40 €
 • Viinikumeilla on vuosien saatossa ollut oma uskollinen ostajakuntansa. Viime aikoina makeinen on löytänyt myös paikkansa useista karkkibuffeteista. Viinikumit ovat klassikoita siinä missä esim. Englannin Lakutkin.

  5,95 €
 • Ärhäkkä turkinpippuri sai irtokarkkilaariin hedelmäisen serkun, saammeko esitellä Fazer Turkinpippuri Hot & Sour! Turkinpippuri Hot & Sour ovat kovia hedelmämakeisia joiden kuoren alta paljastuu pippurinen salmiakkijauhe. Tyrkisk Peber Hot&Sour -karamellit yllättävät kokeneimmankin salmiakkifanin. Laatikko sisältää n. 630 makeista. Nyt...

  12,80 €
 • Nyt Missä-X –hedelmäkarkit ovat saatavilla Urjalan karkkikeisarikunnasta koko valtakuntaan! Kirpeääkin kirpeämmät Missä-X –hedelmäkarkit ovat karkkipäivien pirtein yllättäjä.  Värikkäät makeiskuviot vievät makumaailmojen pyörteisiin karkki kerrallaan. Tätä meininkiä et tahdo missata! Laatikko sisältää n. 1110 makeista

  11,80 €
 • Lukuisien asiakastoiveiden vuoksi otimme Haribon mestarimaiset Syrlingarit takaisin valikoimiimme. Vielä muutamia vuosia sitten tätä lajiketta löytyi kuin västäräkkejä Vääksystä. Päätimme tarttua haasteeseen ja turvata Syrlingar kannan jatkossa eläväisenä koko Suomenmaassa. Tukkupakkaus -tukkuhinta!

  15,00 €
 • Pikakatselu
  4,00 € 6,50 € -38.4%
  Ale!

  Vielä muutama vuosikymmen marmeladia oli aivan joka paikassa tarjolla. Syystä tai toisesta syystä marmeladeja on ollut vähemmän nykyisin tarjolla. Kun tämä ongelma tuli Karkkikeisarin kuuleviin korviin, päätti hän hankkia karkkikeisarikuntaan aitoa Cloettan marmeladia.  Marmeladikuulat ovat puolikkaita kuulia eli ns. viipaieita.

  4,00 € 6,50 € -38.4%
 • Meiltä on useasti kyselty Bassett's Hot Lipsien (Kuumat huulet) peräään. Monet suomalaiset tuntuvat jääneen näiden kuumien huulien pauloihin, joten päätimme toimia hieman ns. Amorina. Usein suhde Hot Lipseihin on alkanut ensin lomaromanssina, mutta Suomeen palattuaan suomalaiset ovat alkaneet kaipaamaan näitä punaisia Kuumia Huulia. Monet suomalaiset...

  13,90 €
 • Toimme lukuisten asiakkaiden toiveista Skittles Fruit makeiset valikoimaamme 1,6 kilon tukkupakkauksessa! Nämä hedelmänmakuiset pureskeltavat pastillit on kuorrutettu rapealla kuorella. Skittles Fruit Rolls sisältää makeisia sateenkaaren väreissä. Makuina: appelsiini, lime, sitruuna, mansikka, mustaherukka.

  13,50 €
 • Fazer Tutti Frutti Original - pehmeitä hedelmämakeisia tukkupakkauksessa!

  15,40 €
 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalaisia mestarillisen kirpeitä hedelmämakeisia. Rasiassa on n. 500 Dragster-makeista.

  13,90 €
 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalainen mestarillinen mansikkalakritsamakeinen. Rasiassa on n. 540 Dragster-makeista.

  13,90 €
 • Pikakatselu
  10,00 € 15,41 € -35.1%
  Ale!

  Fazer Horoscope -hedelmämakeinen ennustaa sinulle astetta makeammat tulevaisuuden kuulumiset. Kurkkaa irtokarkkilaatikkoon ja antaudu hedelmänmakuisten horoskooppien vietäväksi! Rasiassa on n. 490 makeista. Parasta ennen 27.7.2017

  10,00 € 15,41 € -35.1%
 • Fazer Tutti Frutti Sour nyt kahden kilon rasiassa! Alkuperäiset Tutti Frutti karkit ovat saaneet kirpeän pinnan. Frutittele makuhermojasi kirpeäksi tuunatulla vadelmalla, päärynällä, sitruunalla sekä Tutti Frutti -karkilla.

  15,00 €
 • Halva Pommix Hedelmä on makuhermoja kutkuttava makeispari!  Kirpeän säkenöivää sitruunaa ja tymäkän makeaa mansikkaa.  Kovia sitruuna- ja mansikkamakeisia. Kirpeää jauhetta sekä päällä että sisällä. 

  5,00 €
 • Hedelmä Reemix on hedelmäkarkkien juhlaa! Sekoituksesta löydät niin sienet, nallet kuin delfiinitkin sekä paljon muuta! Huom. kuva viitteellinen

  5,00 €
 • Suositut Sirkus Aakkoset, joissa yhdistelmä hedelmäviinikumia ja salmiakkia.

  13,80 €
 • Uskallatko puraista suolaista salmiakkihaita? Entä uiskennella kirpeiden merihevosten ja makeiden simpukoiden seassa? Tutti Frutti Ocean Mix -karkit tuovat merten makeimmat herkut ulottuvillesi. Näitä makeisia ei kannata päästää koukusta! Laatikko sisältää n. 611 makeista. Parasta ennen 3.6.2017

  15,40 €
 • Pikakatselu
  7,90 € 14,00 € -43.6%
  Ale!

  Amazon-hedelmämakeiset vievät sinut hetkeksi keskelle eksoottisinta viidakkoa. Nämä hedelmänmakuiset eläinhahmot löydät irtokarkkilaatikosta. Laatikko sisältää n. 525 makeista. Huom. Parasta ennen 22.2.2017

  7,90 € 14,00 € -43.6%
 • Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Candy Plussan Vaahtosienet irtokarkkimakeinen 0.9kg purkissa. Sienestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin! Poimi nämä vaahtosienet vaivatta ostoskoriisi ja nauti makeasta sadosta yksin tai kavereiden kanssa. Oiva valinta myös esim. häiden makeisbuffettiin!

  6,95 €
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Perhoset 1kg ovat pehmeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin myös häiden karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Ale!

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Kerrankin on niin isoja Nalleja, että menee huonommallakin laskupäällä nallekarkit tasan. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
 • Jelly Beans Heart Beats on näyttävä pakkaus täynnä sydämen muotoisia karkkirakeita! Tämä on yksi suosituimmista hääkarkeistamme! Soveltuu erinomaisesti vaikkapa karkkibuffettiin. Osta enemmän?Tilaa kerralla 24 askia, niin saat 2,51 €/kpl.

  2,95 €
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Kuten laulussakin sanotaan niin elämässä pitää olla "enemmän Duoo kuin sooloo". Jos koskaan olet maistanut hedelmälaku Aakkosia ja pitänyt niistä, niin suurella todennäköisyydellä pidät myös näistä Duoista. Cloettan tuotteet kun ovat kyseessä. Hellän hedelmän ja miedon lakritsin vuoksi tuote sopii kaiken ikäisille. Oiva valinta esim. hääkarkiksi.

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Tutit lienevät lähes yhtä suosittuja makeisia kuin nallekarkitkin. Nämä klassikkomakeisest saat nyt 500 gramman säästöpakkauksissa. Tuote sopii hyvin esimerkiksi hääkarkiksi. Makeiset sopivat rakenteen ja maun vuoksi lähes kaiken ikäisille. Maku on hellän hedelmäinen ja rakenne pehmeän kimmoisa. Ja se tuoksu :)

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Ostimme 10 000 kilon erän! Nämä irtokarkkitelineistäkin tutut Cloettan makeiset saat nyt kätevästi ja edullisesti 500 gramman pusseissa. Tuote sopii hyvin jälleenmyyntiin esimerkiksi kauppoihin, huoltoasemille jne. Tuote sopii myös varsin hyvin esim. varainhankintaan. Kauppias suosittelee!

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Viinikumit ovat klassikko makeisia siinä missä mm. nallekarkit. Syystä tai toisesta Suomesta on viime aikoina ollut vaikea löytää Cloettan laatuviinikumeja - vaan ei enää. Tuote sopii hyvin jälleenmyyntiin esimerkiksi kauppoihin, huoltoasemille jne. Tuote sopii myös varsin hyvin esim. varainhankintaan.

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Haribon tunnetuin makeinen on epäilemättä nallet. Suomesta Haribon nelleja on ollut vaikea löytyy asialliseen hintaan.

  3,00 €
 • Haribo Tropi frutti lienee heti Haribon Nallejen jälkeen Suomen suosituimpia Haribo makeisia. Eikä suotta, maku ja rakenne ovat aivan jotain käsittämättömän hyvää. Tämä makeinen ei todellakaan huku massaan vaan erottuu niin maulla, tuoksulla, rakenteella jne. Kaikista superlatiiveistään huolimatta makeinen on hintatasoltaan huokea. Kauppias suosittelee!

  3,00 €
Näytetään 1 - 30 / 50 tuotteesta