Hedelmäkarkit 38 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 38 tuotteesta
 • Pikakatselu
  19,35 € 21,50 € -10%
  Ale!

  Toms Sweethearts salmiakki viinikumi-vaahtomakeinen on yksi suosituimmista uusista hääkarkeistamme. Toms Sweethearts salmiakkisydämet ovat takuuvarma suosikki karkkibuffetiin, koska nämä makeiset sopivat kaikenikäisille junioreista senioreihin pehmeän koostumuksen ja maun vuoksi. Parasta ennen 24.5.2018. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama...

  19,35 € 21,50 € -10%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Haribo Color-Rado makeisten värit ovat peräisin hedelmä- ja kasvistiivisteistä. Kilon jättipussi on täynnä upeita aitoja makuelämyksiä!  Haribo Color-Rado makeissekoitus sisältää yli 30 erilaista rae-, viinikumi- ja lakritsimakeisia.

  5,90 €
 • HARIBO Goldbären eli tuttavallisemmin Nallekarkki on Haribon ensimmäinen ja tunnetuin makeinen. Sen valmistus aloitettiin jo vuonna 1922. HARIBO valmistaa päivittäin 100.000.000kpl Nallekarkkeja. Kyseessä on todellinen klassikkomakeinen! Kaikille tuttu makeinen on suosittu valinta myös karkkibuffettiin. Tuote on gluteeniton.

  5,90 €
 • Aroma Hedelmätyökalut 1,8 kilon tukkupakkauksessa! Jo ensi puraisusta sen huomaa -  Made in Sweden. Oman maahantuonnin ansiosta suoraan tehtaalta nettohintaan!

  11,70 €
 • Nämä sydämet ovat ehdottomasti yksi suosituimmista uusista hääkarkeistamme. Sydämet ovat takuuvarma suosikki häiden karkkibuffetiin, koska nämä makeiset sopivat kaikenikäisille junioreista senioreihin. Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle!

  6,90 €
 • Pikakatselu
  22,43 € 29,90 € -25%
  Ale!

  Joskus joudumme vuosikausia etsimään mitä haluamme. Halusimme löytää pieniä herttaisia ja kiiltäväpintaisia sydämiä. Emme hyväksyneet mitään kompromisseja laadun tai hinnan suhteen. Tuotteen piti olla älyttömän söötti, ja niin että niitä pystyisi myös kuningashuoneisiin kuulumattomat ihmiset ostamaan. Helppoa ei ollut ja Kandasta asti nämä piti “kaivaa”....

  22,43 € 29,90 € -25%
 • Pehmeät Nonparellisydämet 1kg Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle!

  6,90 €
 • Haribon Love sydämet ovat ehdottomasti yksi suosituimmista uusista hääkarkeistamme. Haribon sydämet ovat takuuvarma suosikki häiden karkkibuffetiin, koska nämä makeiset sopivat kaikenikäisille junioreista senioreihin. Laatikossa on noin 150 kpl eri värisiä sydämiä. Oma maahantuonti takaa edulliset hinnat!

  11,90 €
 • Amazon-hedelmämakeiset vievät sinut hetkeksi keskelle eksoottisinta viidakkoa. Nämä hedelmänmakuiset eläinhahmot löydät irtokarkkilaatikosta. Laatikko sisältää n. 525 makeista.

  14,00 €
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Nyt Missä-X –hedelmäkarkit ovat saatavilla Urjalan karkkikeisarikunnasta koko valtakuntaan! Kirpeääkin kirpeämmät Missä-X –hedelmäkarkit ovat karkkipäivien pirtein yllättäjä.  Värikkäät makeiskuviot vievät makumaailmojen pyörteisiin karkki kerrallaan. Tätä meininkiä et tahdo missata! Laatikko sisältää n. 1110 makeista

  11,80 €
 • Vielä muutama vuosikymmen marmeladia oli aivan joka paikassa tarjolla. Syystä tai toisesta syystä marmeladeja on ollut vähemmän nykyisin tarjolla. Kun tämä ongelma tuli Karkkikeisarin kuuleviin korviin, päätti hän hankkia karkkikeisarikuntaan aitoa Cloettan marmeladia.  Marmeladikuulat ovat puolikkaita kuulia eli ns. viipaieita.

  5,90 €
 • Toms Sweethearts viinikumi-vaahtomakeinen on yksi suosituimmista uusista hääkarkeistamme. Toms Sweethearts sydämet ovat takuuvarma suosikki karkkibuffetiin, koska nämä makeiset sopivat kaikenikäisille junioreista senioreihin pehmeän koostumuksen ja maun vuoksi.

  21,50 €
 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalaisia mestarillisen kirpeitä hedelmämakeisia. Rasiassa on n. 500 Dragster-makeista.

  13,90 €
 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalainen mestarillinen mansikkalakritsamakeinen. Rasiassa on n. 540 Dragster-makeista.

  13,90 €
 • Fazer Tutti Frutti Rings on eksootinen makeissekoitus, joka tuo palan etelän lämpöä arkeen! Tutti Frutti Rings hedelmärenkaiden hauskan hedelmäinen maku vie kielesi mennessään. Nauti makeat hedelmärenkaat sellaisenaan tai yhdistele muiden irtokarkkimakujen kanssa! Rasiassa on n. 340 makeista.

  11,90 €
 • Pikakatselu
  12,72 € 15,90 € -20%

  Briot ovat alunperin karkkikansalle tulleet tutuiksi irtokarkkilaareista. Lukuisten asiakaspyyntöjen vuoksi otimme nämä myös nettikauppamme valikoimiin. Briot ovat raikkaan hedelmäisiä tyynyjä. Nämä makeiset sopivat hyvin niin lastenkutsuille kuin karkkibuffettiinkin. 

  12,72 € 15,90 € -20%
  Alennettu hinta!
 • Suositut Sirkus Aakkoset, joissa yhdistelmä hedelmäviinikumia ja salmiakkia.

  13,80 €
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Kuten laulussakin sanotaan niin elämässä pitää olla "enemmän Duoo kuin sooloo". Jos koskaan olet maistanut hedelmälaku Aakkosia ja pitänyt niistä, niin suurella todennäköisyydellä pidät myös näistä Duoista. Cloettan tuotteet kun ovat kyseessä. Hellän hedelmän ja miedon lakritsin vuoksi tuote sopii kaiken ikäisille. Oiva valinta esim. hääkarkiksi.

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Tutit lienevät lähes yhtä suosittuja makeisia kuin nallekarkitkin. Nämä klassikkomakeisest saat nyt 500 gramman säästöpakkauksissa. Tuote sopii hyvin esimerkiksi hääkarkiksi. Makeiset sopivat rakenteen ja maun vuoksi lähes kaiken ikäisille. Maku on hellän hedelmäinen ja rakenne pehmeän kimmoisa. Ja se tuoksu :)

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Pikakatselu
  2,95 € 3,95 € -25.3%
  Ale!

  Ostimme 10 000 kilon erän! Nämä irtokarkkitelineistäkin tutut Cloettan makeiset saat nyt kätevästi ja edullisesti 500 gramman pusseissa. Nimensä mukaisesti tuote on todellinen Fun Mix! Pussi sisältää herkullisia colan, hedelmän ja lakritsin makuisia makeisia. Tämä on taattu valinta! Tuote sopii hyvin jälleenmyyntiin esimerkiksi kauppoihin, huoltoasemille...

  2,95 € 3,95 € -25.3%
 • Haribon Love sydämet ovat ehdottomasti yksi suosituimmista uusista hääkarkeistamme. Haribon sydämet ovat takuuvarma suosikki hääbuffetiin, koska nämä makeiset sopivat kaikenikäisille junioreista senioreihin. Laatikossa on noin 150 kpl pinkki / valko sydämiä. Oma maahantuonti takaa edulliset hinnat!

  11,90 €
 • Cloettan Hyvää Makumaasta pikkupussit ovat lähes jokaiselle suomalaiselle tuttuja. Näiden pikkupussien tilalle olemme saaneet - nimensäkin mukaisesti giganttisen Giants säästöboxin (1,8kg)! Kun vertaat pikkupussien ja tämän pakkauksen kilohintaa niin ymmärrät miksi tämä on yksi Urjalan Makeistukun suosikeista. Säästöpakkaus, säästöhinta. Maun puolesta...

  13,50 €
 • Pikakatselu
  7,50 € 9,90 € -24.2%
  Ale!

  Asiakkaidemme toiveesta toimme valikoimaamme ennennäkemättömän irtokarkkisekoituksen! Karkkikeisarin Herkkusäkki on jättimäinen (1,5 kiloa) sekoitus myydyimpiä irtokarkkejamme! Karkkikeisarin Herkkusäkissä on paljon hedelmä- ja salmiakkikarkkeja sekä paljon muita namuja! Huom. sisältö vaihtelee ja poikkeaa kuvasta.

  7,50 € 9,90 € -24.2%
 • Aidot ja alkuperäiset Aroma Vadelmaveneet 2.2 kilon rasiassa. Ruotsalainen makeisvalmistaja, Aroma, on tehnyt vadelma- ja lakritsiveneitä jo vuodesta 1928.

  14,30 €
 • Ruotsalaisten ehkä tunnetuin makeinen on perinteinen punavalkoinen Polka-karkki. Jostain ihmeen syystä näitä Ruotsin herkkuja ei Suomesta helpolla ole löytänyt. Ratkaisimme ongelman ja maahantuomme jatkossa näitä herkkuja. Edulliseen hintaan tietenkin. Makeinen sopii mainiosti esimerkiksi hääkarkeiksi tai karkkibuffettiin. Oma maahantuontimme takaa...

  13,00 €
 • Toms Formulat ovat täällä taas! Tämä veikeä formulamakeinen oli aikoinaan irtokarkkilaarien suosikki ja olisi sitä edelleenkin jos niitä löytyisi muualtakin kuin Makeistukusta! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  17,90 €
 • Malaco Fruxot ovat nimensä mukaisesti hedelmäisen makuisia. Aikaisemmin näitä piti Ruotsista ostaa, mutta nyt näitä saa suoraan Suomen Urjalasta. Hellän maun vuoksi makeinen on kaiken ikäisten mieleen.

  13,00 €
 • Jos etsit makeista mikä maistuu kaikille niin Malacon metsämarjat ovat sopiva valinta. Metsämarjat ovat juuri niin loistavalla ruotsalaisella ammattitaidolla tehty kuin vain voi olettaa. Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  14,40 €
 • Malacon mansikkamakeiset ovat klassikoita. Nämä sopivasti makeat mansikat maistuvat lähes tulkoon oikeille mansikoille. Ja rakenne on kerrassaan nerokas. Olisiko siinä suosion salaisuus? Oli niin tai näin niin hinta on enemmän kuin kohdallaan.  Malacon mansikkakarkit sopivat mainiosti esim. hääkarkeiksi tai karkkibuffettiin.

  9,50 €
 • Pikakatselu
  8,50 € 14,16 € -40%
  Ale!

  Huh huh, kun on edullista! Vesimelonien satokausi on nyt! Irtokarkkilaareista tutut Malaco Vesimelonit nyt saatavilla tukkupakkauksessa! Sokerilla päällystetyt vesimeloni-makeiset ovat suosittuja makeisia mm. karkkibuffetteihin.

  8,50 € 14,16 € -40%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
Näytetään 1 - 30 / 38 tuotteesta