Back to Top

Colonic Plus kehonpuhdistaja (180 tabl)

6,00 €
Loppu varastosta
SKU
172

Colonic Plus kehonpuhdistaja on edullisin apu painonhallintaan ja nesteenpoistoon. Colonic Plus sisältää hyviksi havaittuja aineenvaihduntaa edistäviä, ruoansulatusta ja suolen toimintaa tukevia sekä nesteiden poistoon vaikuttavia kasveja.

Colonic Plus kehonpuhdistaja on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat antaa keholleen ”puhdistuskuurin”. Colonic Plus tabletit on kehitetty aineenvaihduntaa, suolen normaalia toimintaa ja ruoansulatusta tukemaan sekä poistamaan ylimääräistä nestettä.

Colonic Plus kehonpuhdistajassa on viisi vaikuttavaa ainesosaa: nokkonen, voikukka, koivunlehti, inuliini, persiljanlehti.

  • Nokkonen on monipuolinen elimistöä puhdistava rohdoskasvi. Nokkonen poistaa lievästi nesteitä ja virtsahappoa ja sitä on suositeltu myös kihdistä kärsiville. Nokkonen edistää ruoansulatusta ja ylläpitää normaalia suolen toimintaa sekä tukee maksan toimintaa. Lisäksi se on hyvä ravintoarvoltaan (mm. pii, kalsium, kalium ja B-vitamiinit). 
  • Voikukka toimii myös niin munuaisten kuin maksan toiminnan tukijana. Se auttaa nesteiden poistoon sekä ruoansulatuskanavan alueella ruoansulatukseen ja suolen toimintaan. Yleisluontoisen aineenvaihduntaa edistävän vaikutuksensa vuoksi voikukkaa suositellaan jopa selluliitin vähentämiseen. 
  • Koivunlehti auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Eritystoimintaa tehostaessaan koivunlehti auttaa hallitsemaan verenpainetta sekä vaikuttaa ihon kuntoon. 
  • Persiljanlehti vaikuttaa nesteiden poistoon sekä (mm. suoliston) lihaskouristuksia laukaisevasti.

Ainesosat

Nokkosjauhe, Voikukkajauhe, Koivunlehtijauhe, Inuliini, Persiljanlehtijauhe, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 6 tablettia sisältää:
Nokkosjauhetta 930 mg
Voikukkajauhetta 540 mg
Koivunlehtijauhetta 540 mg
Inuliinia 540 mg
Persiljanlehtijauhetta 390 mg

Annostus

3 tablettia 2 kertaa päivässä. Suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti 1-2 kk:n jaksoissa.

  • Valmistettu Suomessa
Lisätietoja
ValmistajaHankintatukku Oy
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Colonic Plus kehonpuhdistaja (180 tabl)
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy