Irtokarkit 175 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 175 tuotteesta
 • Haribo Grosse sekoitus pitää sisällään suosituimpia irtokarkkeja! Mahtava sekoitus noin 15 erilaista makeista! Tässä on kaikki mitä elämältä tarvitset; lakritsaa, hedelmää, salmiakkia, paahdettua caramelliä, vaahtoviinikumia jne. Sekoituksesta löytyy erilaisia makeiskuvioita rotista tutteihin & toukista hedelmiin. Jos Haribo Grosse olisi leffa niin se...

  8,00 €
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Haribo Pasta Frutta irtomakeiset ovat kirpeitä hedelmänmakuisia viinikumimakeisia. Erilainen makeinen! Saatavilla nyt kahden kilon tukkupakkauksessa!

  13,00 €
 • Haribo Brixx palat ovat kirpeitä viinikumeja! Nyt kahden kilon tukkupakkauksessa! Makeisten maailmassa nämä makeiset tunnetaan yleisesti lempinimellä "Dublot". Ja ei ihme sillä nämä näyttävät rakennuspalikoilta. Tosin eipä näillä kukaan rakentelemaan jää - sen verran maukkaita kun ovat :)

  13,00 €
 • Polly-suklaapallo lienee Cloettan tunnetuin makeinen, eikä suotta. Nyt saat harvinaiset Pollyt sekoituksena jota ei ole ennen nähty! Makeistukun Polly Mix sisältää seuraavat maut: vanilja Polly, päärynä-minttu Polly, voitoffeeta ja arrakki Polly sekä pehmytvanilja Polly. Polly Mix saatavilla vain Makeistukusta! Tiesitkö, että Polly sai alkunsa Ruotsissa...

  5,50 €
 • HARIBO Salta Nappar eli Haribo salmiakkitutit ovat pehmeitä salmiakkimakeisia. Näiden makeisten muoto on monelle tuttu lapsuudesta. Lieneekö tuotteen muodossa syy niiden suureen suosioon. Maista myös hedelmä- ja colatutteja!

  11,80 €
 • Värikkäät Suklaalinssit saat nyt yhden kilon pussissa! Rapea pinta pitää sisällään maitosuklaata. Sopii mainiosti vaikkapa koristeluun, kakkujen ja jäätelöannosten päälle. Osta enemmän?Tilaa koko laatikko (12 pussia).

  4,90 €
 • Pikakatselu
  10,00 € 15,80 € -36.7%
  Ale!

  Jos haluat hyviä punssinappeja, osta ruotsalaisia. Jos haluat aitoja, osta Cloettan Punssinappeja. Punssinapit ovat erityisesti keski-ikäisten ja sitä varttuneempien suosikkimakeisia. Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä! Huom. Parasta ennen 25.5.2017

  10,00 € 15,80 € -36.7%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Holtittoman hyvät Perälän Puikot saapuivat Makeistukkuun! Nautitaan oraalisesti 10 kertaa päivässä. Ei sovi herkkänahkaisille. Saatavilla rajoitettu erä verkkokaupastamme. 

  5,00 €
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Sanotaan että Ruotsi tunnetaan maailmalla Abbasta ja Saabista. Fakta hommahan on että nykyään Ruotsi tunnetaan maailmalla Narrin järjettömän laadukkaista suklaatuotteista. Maailmaan karkkia mahtuu, mutta klassikot ne ovat klassikoita. 

  18,60 €
 • Varsin lyhyessä ajassa Malacon Superkirpeät Makumaan herkut ovat saavuttaneet runsaan kansan suosion. Tätä sähäkkää settiä et juuri mistään Suomesta löydä, no paitsi Urjalasta :) Ei muuta kun tilaamaan ja kielet rakkuloille!

  5,95 €
 • Totte Gott Hockey Puck salmiakkisia puristekarkkeja kahden kilon tukkupakkauksessa.

  15,00 €
 • Rautainen kilon setti Cloettan hedelmä-lakuzombeja! Miellyttävän maun vuoksi tuote sopii lähes kaikenikäisille.  Nyt urjalalaiseen hintaan suoraan tehtaalta ilman välikäsiä!

  5,95 €
 • Mikä voisikaan olla ihanampi makeinen kuin ruotsalainen vadelman makuinen marmeladisydän? Tuskin mikään, sillä tuo rakenne; se on taattua ruotsalaista laatuosaamista. Ja tuo maku, mmm...  Pehmeän rakenteen ja miellyttävän maun vuoksi tuote sopii kaiken ikäisille. Nyt ilman välikäsiä suoraan tehtaalta!

  15,40 €
 • Narr Kuparilaku on juuri niin juhlallinen makeinen kuin kuva kertoo. Näitä harvinaisia Lakupalloja et joka marketista löydä. Lakritsi on päällystetty valkosuklaalla ja ripauksella salmiakkijauhetta.  Narr-makeiset valmistetaan Ruotsissa.

  19,90 €
 • Pikakatselu
  7,90 € 15,80 € -50%
  Uusi Ale!

  Salmiakinystävät hohoi! Haribo SignalZourr Salmiakit Suomen edullisimpaan hintaan verkkokaupastamme! Parasta ennen 30.5.2017

  7,90 € 15,80 € -50%
 • "Kun nuoren miehen ujoimman, Näin pöydässä pienen kahvilan, Niin syystä jota tiedä en, Sain hältä suklaasydämen", näin lauloi Brita Koivunen jo 60-luvulla suklaasydämistä. Suklaasydämet tekevät vaikutuksen, makean sellaisen. Tästä syystä suklaasydämet ovatkin vuodesta toiseen yksi myydyimmistä makeisistamme. Suklaasydämet sopivat mainiosti hääkarkeiksi...

  21,90 €
 • Polly-makeinen lienee Cloettan tunnetuin makeinen, eikä suotta. Nyt saat Polly Minttutwistillä! Tämä tukkupakkaus on Sinulle, joka on heikkona herkullisiin Polly Minttuihin! Polly Mint on vertaansa vailla oleva makuelämys, joka koostuu maitosuklaan, valkosuklaan, tumman suklaan ja mintun makuisistaa Polly vaahtokarkkirakeista. Saatavilla vain ja...

  21,90 €
 • Cloettan Hyvää Makumaasta pikkupussit ovat lähes jokaiselle suomalaiselle tuttuja. Näiden pikkupussien tilalle olemme saaneet säästöboxin (2 kiloa)! Monipuolinen Hyvää Makumaasta sekoitus sisältää niin viinikumi, lakritsa kuin salmiakkikarkkejakin! Kun vertaat pikkupussien ja tämän pakkauksen kilohintaa, ymmärrät miksi tämä on yksi Urjalan Makeistukun...

  15,00 €
 • Pikakatselu
  7,90 € 14,20 € -44.4%
  Uusi Ale!

  Fazer Remix Kummitukset ovat sokeroituja toffeen ja banaanin makuisia makeisia.  Valkoiset sokerilla ripotellut kummituskarkit ovat todellinen uutuus ja ne maistuvat jännittävästi toffee-banaanilta. Huom. Ostimme erän, jossa parasta ennen 6.6.2017.

  7,90 € 14,20 € -44.4%
 • Viinikumeilla on vuosien saatossa ollut oma uskollinen ostajakuntansa. Viime aikoina makeinen on löytänyt myös paikkansa useista karkkibuffeteista. Viinikumit ovat klassikoita siinä missä esim. Englannin Lakutkin.

  5,95 €
 • Sisällä kokonainen manteli, päällä täyteläinen valkosuklaa. Nämä ovat valkosuklaamanteleita! "Once you pop, you can't stop!", sipseistä tunnetuksi tullut mainoslause sopii myös tähän suklaaherkkuun!  Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä! Osta enemmän?Tilaa koko laatikko (15 pussia).

  5,00 €
 • Sisällä kokonainen manteli, päällä täyteläinen maitosuklaa. Nämä ovat maitosuklaamanteleita! "Once you pop, you can't stop!", sipseistä tunnetuksi tullut mainoslause sopii myös tähän suklaaherkkuun!  Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä! Osta enemmän?Tilaa koko laatikko (15 pussia).

  5,00 €
 • Uutuus! Valkosuklaiset riisisuklaat nyt 1,5 kilon tukkupakkauksessa. Aitoa riisisuklaata aidolla valkosuklaalla päällystettynä! Mausta ja vahvasta valkosuklaan tuoksusta huomaat että nämä ovat Made in Sweden. Hinnasta taas että ne ovat suoraan Urjalan Makeistukusta.

  9,90 €
 • Suomalaiset haluavat juoda ja nauttia suomalaiseen makuun kehitettyjä kahveita, sama pätee myös lakritsisekoituksiin. Tässä sekoituksessa joka ainoa lakritsipala on osa mestariteosta. Ei siis ole pelkoa mistään väljähtyneestä katkaravun sivumausta, mikä ulkolaisissa sekoituksissa toisinaan ilmenee. Mestarilaadustaan huolimatta hintaluokka ei ole tasoa...

  5,90 €
 • Pikakatselu
  6,50 € 11,60 € -44%
  Ale!

  Jättisäkki ruotsalaisia maitosuklaita nyt poistohintaan!  Made in Sweden. Tukkupakkaus - tukkuhinta! Halpa hinta ja nopeat Makeistukun toimitukset - ei muuta kuin tilaamaan!  Huom. II-laatu, koska suklaan pinta hieman kärsinyt pakkauskoneella pakattaessa.

  6,50 € 11,60 € -44%
 • HARIBO klassikko irtokarkki, herkullinen ja pehmeä Nappar Frukt eli Haribo hedelmätutti. Näiden makeisten muoto on monelle tuttu lapsuudesta. Lieneekö tuotteen muodossa syy niiden suureen suosioon?

  14,95 €
 • Perinteinen Haribon Rotella tunnetaan myös nimellä Lakurulla. Jokainen voi muistaa lapsuudestaan nämä lakurullat! Pehmeä lakurulla herättää ihastusta muodollaan. Miten sinä syöt lakurullasi - rullaatko sen auki vai syötkö sellaisenaan? Pureskele sellaiseen tai avaa tie lakurullan keskiöön purkamalla lakuinen labyrintti. Herkullinen, lakritsainen,...

  11,50 €
 • Aidot ruotsalaiset kinuskipavut ovat Ruotsin irtokarkkilaarien myydyimpiä tuotteita. Suomesta samainen tuote on löytynyt vuosia kinuskikuulina.

  9,40 €
 • Ärhäkkä turkinpippuri sai irtokarkkilaariin hedelmäisen serkun, saammeko esitellä Fazer Turkinpippuri Hot & Sour! Turkinpippuri Hot & Sour ovat kovia hedelmämakeisia joiden kuoren alta paljastuu pippurinen salmiakkijauhe. Tyrkisk Peber Hot&Sour -karamellit yllättävät kokeneimmankin salmiakkifanin. Laatikko sisältää n. 630 makeista. Nyt...

  12,80 €
 • Nyt Missä-X –hedelmäkarkit ovat saatavilla Urjalan karkkikeisarikunnasta koko valtakuntaan! Kirpeääkin kirpeämmät Missä-X –hedelmäkarkit ovat karkkipäivien pirtein yllättäjä.  Värikkäät makeiskuviot vievät makumaailmojen pyörteisiin karkki kerrallaan. Tätä meininkiä et tahdo missata! Laatikko sisältää n. 1110 makeista

  11,80 €
Näytetään 1 - 30 / 175 tuotteesta