HALLOWEEN

Karkki vai kepponen? Halloween on kurpitsojen, karkkien ja kepposten sekä naamiaisasujen aikaa. Halloweenia vietetään perinteisesti pyhäinpäivän aattona eli lokakuun viimeisenä päivänä.

Kata pöytään mustaa ja oranssia tai muuten teemaan sopivia makeisia. Valikoimastamme löytyy niin tekarit, pääkallot kuin lepakotkin! Tilaa karkit ja muut herkut edullisesti jännitään Halloween-juhlaan!

HALLOWEEN 43 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 43 tuotteesta
 • Ruotsalaiset herkkusienet valloittavat nyt vadelma-lakritsin makuisina. Vattulaku vaahtosienet ovat parhaimmillaan ympäri vuoden ja ne ovat poimittuna sopivaan yhden kilon rasiaan. Yksittäisen sienen paino on n. 2,9 grammaa. Rasiassa on n. 340 kpl.

  6,95 €
 • Fizzy vaahtosienten satokausi on nyt! Ruotsalaiset herkkusienet valloittavat nyt "purukumin" makuisina. Fizzy vaahtosienet ovat parhaimmillaan ympäri vuoden nautittuna. Oma maahantuontimme takaa korkean laadun ja edullisen hinnan! Suoraan tehtaalta nettimyyntiin!

  6,95 €
 • Pikakatselu
  2,90 € 5,90 € -50.9%
  Uusi Ale!

  Karkki vai kepponen? Riipivät pääkallot sopivat Halloween juhlaan! Halloween on kurpitsojen, karkkien ja kepposten sekä naamiaisasujen aikaa. Halloweenia vietetään perinteisesti pyhäinpäivän aattona eli lokakuun viimeisenä päivänä. 

  2,90 € 5,90 € -50.9%
 • Tekarit edustavat rujoa huumoria sekä hedelmäisen raikasta makua. Tämä nuorison suosikkikarkki ei välttämättä ole kotiseutumatkailijoiden mieleen.

  3,00 €
 • Pikakatselu
  4,90 € 6,90 € -29%
  Uusi Ale!

  Laku vai kepponen? Halloween Lakusekoitus on monipuolinen sekoitus erilaisia lakuja, niin täytelakritsia kuin perinteisiä lakritsipaloja. Saatavilla vain Makeistukusta! Suomalaiset haluavat juoda ja nauttia suomalaiseen makuun kehitettyä kahvia, sama pätee myös lakritsisekoituksiin. Tässä sekoituksessa jokainen lakritsipala on osa mestariteosta. Ei siis...

  4,90 € 6,90 € -29%
 • Pikakatselu
  6,95 € 9,27 € -25%
  Ale!

  Karkki vai kepponen? Halloween on kurpitsojen, karkkien ja kepposten sekä naamiaisasujen aikaa. Halloweenia vietetään perinteisesti pyhäinpäivän aattona eli lokakuun viimeisenä päivänä. Halloween on varsin sokerikeskeinen juhla, joten tällä makeispussilla selviät Halloweenin yli. Halloween makeispussi on tumma kuin pimein ja synkin Halloween! Se sisältää...

  6,95 € 9,27 € -25%
 • Irtokarkkihyllyjen klassikko lakritsakarkit "Väyrysen päät" saapuivat Makeistukkuun! Pehmeä, makea lakritsimakeinen on tutttu suomalaisille jo 1980-luvulta saakka.

  5,00 €
 • Pikakatselu
  2,90 € 3,92 € -26%
  Ale!

  Jummijammi kun on hyviä lakupaloja! Maailmaan kyllä lakuja mahtuu, mutta laadun tunnistaa jo heti ensipuraisusta. Nämä jos mitkä ovat suunniteltuja suomalaiseen makuun (vadelma-päärynä salmiakkilakut). Made in Finland! Makeistukun henkilökunta suosittelee!

  2,90 € 3,92 € -26%
 • Reilun kaupan pussi on täynnä Bubs Vadelmalakritsi minikalloja! Ei sisällä liivatetta. Osta enemmän?Laatikossa on yhteensä 16 pussia.

  0,95 €
 • Bubs Salmiakkikallo 90g Ei sisällä liivatetta. Osta enemmän?Laatikossa on yhteensä 16 pussia.

  0,95 €
 • Ruotsalaisen Bubsin valmistamat, aidot Happamat Kallot! Ruotsalaisten suosikit!  Ei sisällä liivatetta. Osta enemmän?Laatikossa on yhteensä 16 pussia.

  0,95 €
 • BonBon Rotan Rykäisyt 125g - Kirpeitä Hedelmämakeisia salmiakkijauheella

  1,25 €
 • BonBon Linnun Löysät 125g - Lakritsimakeisia

  1,25 €
 • BonBon Killerbon Soft - vahvoja salmiakkitäytelakupaloja! Varoitus: Killerbon Soft - vain salmiakin tosiystäville! Nautitaan omalla riskillä. Tämä tuote sopii mitä parhaimmin esim. kioskeihin ja kahviloihin jälleenmyyntiin. Laatikossa 16 pussia. 

  1,25 €
 • "Jotain mätää Tanskan maalla". Näin lausui aikanaan Hamlet. Epäselväksi on jäänyt, että tarkoittiko hän tällä Bonbonin Kaatissäkkiä tai jotain muuta. Varmaa kuitenkin on, että tämä sekoitus maistuu kuin olisi tuoreeltaan kaatiksesta poimittu. Tämä tuote sopii mitä parhaimmin esim. kioskeihin ja kahviloihin jälleenmyyntiin.

  1,25 €
 • Irtokarkkilaareista tutut Krokotiili Salmiakki nyt 1,36 kilon tukkupakkauksessa!

  8,50 €
 • Legendaariset ketsupit ovat saapuneet Urjalaan! Tällä ketsupilla teet kotikonstein vaikka lähikyläkaupan sämpylöistä maailman luokan burgereita. 

  2,50 €
 • Jos luulit, että sinulla on jo kaikkea mistä olet haaveillut – sinulta todennäköisesti tämä puuttuu vielä jääkaapistasi. Muutaman klikkauksen päässä sinulla on tämä suuresta maailmasta tuttu brändimajoneesi käytössäsi. Tämän ansiosta meistä jokainen voi olla oman itsensä Sukula.

  2,90 €
 • Pikakatselu
  5,00 € 7,50 € -33.3%
  Ale!

  Jättimäinen kilon säkki maapähkinöitä Näissä paahdetuissa ja suolatuissa maapähkinöissä on täyteläinen pähkinän maku. Maapähkinöitä käytetään lisänä moniin ruokiin. Maapähkinä ei oikeastaan ole pähkinä, vaan palkokasvi ja sukua muun muassa soijalle. Muiden palkokasvien tavoin se sisältää runsaasti proteiinia.

  5,00 € 7,50 € -33.3%
 • Pikakatselu
  3,90 € 6,95 € -43.9%
  Ale!

  Vaahtosieniä 900 gramman uudelleensuljettavassa purkissa. Sienestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin! Poimi nämä vaahtosienet vaivatta ostoskoriisi ja nauti makeasta sadosta yksin tai kavereiden kanssa. Oiva valinta myös karkkibuffettiin!

  3,90 € 6,95 € -43.9%
 • Pikakatselu
  3,95 € 5,95 € -33.6%
  Ale!

  Sammokot ovat pehmeitä hedelmäkarkkeja. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin vaikka karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  3,95 € 5,95 € -33.6%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Pikakatselu
  3,95 € 5,95 € -33.6%
  Ale!

  Karkkimadot ovat kutakuinkin yhtä klassikkoja kuin nallekarkitkin. Toisin kuin monet muut madot nämä eivät ole niljakkaita kuin kastemadot. Rakenteeltaan kiiltomadot ovat pehmeän kimmoisia. Miedon ja maukkaan maun vuoksi makeinen sopii lähes kaiken ikäisille. Karkkimadot sopivat mainiosti esim. karkkebuffettiin sekä lastenkutsuille. Oma maahantuonti takaa...

  3,95 € 5,95 € -33.6%
 • Uskallatko maistaa Kuningasboaa? Boa-käärmeiden hedelmäinen maku valloitti suomalaiset jo 90-luvulla, mutta sitten ne hävisivät kuin tuhka tuuleen! Me toimme ne takaisin! Nämä maailman suurimmat ja makeimmat jättiläiskäärmeet saat nyt kilon tukkupakkauksessa! Älä hypnotisoidu värikkäistä raidoista!

  6,90 €
 • Mitäpä olisi skandinaavinen makeiskulttuuri ilman salmiakkisia pääkalloja? No eipä juuri mitään. Nämä Ruotsissa suositut salmiakkimakeiset ovat saapuneet Suomeen sopivan kokoisessa tukkupakkauksessa (kilo!). Jos pidät salmiakista ja vaahtokarkeista - todennäköisesti rakastat näitä! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  6,95 €
 • Mitäpä olisi skandinaavinen makeiskulttuuri ilman hedelmäisiä vaahtopääkalloja? No eipä juuri mitään. Nämä Ruotsissa suositut vaahtomakeiset ovat saapuneet Suomeen sopivan kokoisessa tukkupakkauksessa (1 kg). Jos pidät vaahtokarkeista - todennäköisesti rakastat näitä! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  6,95 €
 • Euro-maitosuklaakolikot ovat kultaiseen folioon käärittyinä. Suklaiset karkkirahat ovat yksi makeistukun suosituimpia makeisia niin lasten synttäreille kuin häihinkin. Suklaa on varmuudella suussa sulavaa. Pakkauksessa on 1,00 € ja 2,00 € kolikoita.  Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  16,95 €
 • Suomesta Cloettan irtokarkkeja on vaikea löytää kohtuulliseen hintaan. Automarketeissakin nämä maksavat noin "kymppiä kilolta". Halusimme että netistä ostettuna nämä makeiset saisivat koko maassa edullisesti.  Oma maahantuonti takaa edulliset hintamme! Hedelmämatoja 200kpl, 1,05kg

  7,50 €
 • Kolasvampar eli siis hempeät toffeesienet. Usein suomalaiset sekoittavat ruotsalaisen kolan (toffeen) ja colan maun keskenään sekaisin. Tämä ei siis maistu colalta vaan KOLAlta :) Ruotsalaista laatua parhaimmillaan! Kun avaat purkin kannen niin se on ns. menoa. Suorastaan mielettömän ihanan aromanttinen tuoksu vie sinut makeaan irtiottaan arjesta.

  6,75 €
 • Dracula Salmiakkipastillit ovat samaan aikaan sekä makeita että suolaisia ja muistuttavat etäisesti lakritsia. Nyt saatavilla olevasta 2,2 kilon laatikosta riittää popsittavaa pitemmäksi aikaa. Salmiakki-ihmisen ykkösvalinta! 

  15,40 €
 • Noitapillit nyt edullisessa säästöpakkauksessa! Kyöpelinvuoren noitien suosikkimakeinen on noitapilli! Aina maistuvat Noitapilli-salmiakkilakritsit ovat legendaarisia makeisia ja nyt saat ne 1 kilon säästöpakkauksessa. Noitapillit maistuvat kaikenikäisille - tästä syystä ne ovat erittäin hyvä valinta esimerkiksi karkkibuffettiin.

  7,95 €
Näytetään 1 - 30 / 43 tuotteesta