Back to Top

JohnyBee Sour Potty Vessanpönttötikkarit 19g x 24kpl

Alennushinta 29,90 € 65.57 €/kg Normaali hinta 36,00 € 78.95 €/kg
Varastossa
SKU
1567
Parasta ennen: 15.11.2026

Tervetuloa makean ja hauskasti erilaisen vessanpönttötikkarin maailmaan! Vessanpönttötikkari on nuorten suosikkiherkku, joka takaa hyvän mielen ja naurunremakan jokaiselle herkuttelijalle.


Pöntössämme on reilusti hapanta jauhetta, johon voit dipata "vessaharjaksi" kutsuttua tikkaria. Saatavilla on neljä herkullista makuvaihtoehtoa: raikas mansikka, kirpeä omena, virkistävä cola ja hurmaava sininen vadelma. Jokainen maku on huolellisesti valittu ja suunniteltu herättämään makunystyräsi henkiin.


Vessanpönttötikkarimme on erinomainen lisä kaikenlaisiin tapahtumiin ja myyntipisteisiin. Se sopii mainiosti esimerkiksi kioskien, grillien, kahviloiden ja kirpputorien oheismyyntiin. Vessanpönttötikkarit ovat taattu hitti, joka saa asiakkaasi hymyilemään ja palaamaan takaisin herkuttelemaan uudelleen ja uudelleen.


Tule mukaan vessanpönttötikkarin maailmaan ja yllätä asiakkaasi hauskalla ja makealla herkulla!

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, aromit, värit: kokinili, kirkkaansininen FCF, kurkumiini, titaanidioksidi. Oranssi soodajauhe: dekstroosi, happamuudensäätöaine, E470b, aromit, värit: kokinili, kirkkaansininen FCF, kurkumiini, titaanidioksidi.


Ingredienser: socker, glukossirap, smaker, färger: cochenille, ljusblå FCF, curcumin, titandioxid. Orange sodapulver: dextros, surhetsreglerande medel, E470b, aromer, färger: cochenille, ljusblå FCF, curcumin, titandioxid.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.456000
Parasta ennen15.11.2026
Kirjoita arvostelu
Arvostele:JohnyBee Sour Potty Vessanpönttötikkarit 19g x 24kpl
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy