Jäätelökastikkeet ja strösselit 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
 • Pikakatselu
  6,95 € 13,90 € -50%
  Ale!

  Nämä jäätelökioskeista kansalle tutuksi tulleet Nic strösselit saat nyt myös Urjalan Makeistukusta! Jättimäisestä yhden kilon Suklaaströsselipussista piisaa hetkeksi. Erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan...

  6,95 € 13,90 € -50%
 • Nämä jäätelökioskeista kansalle tutuksi tulleet Nic-jäätelökastikkeet saat nyt myös Urjalan Makeistukusta! Nic Jäätelökastikkeet edustavat markkinoiden parhaimmistoa ja siksi halusimme tuoda ne myös kuluttajien saatavilla.  Nic Jäätelökastike mango on eksoottisen hedelmäinen makuelämys.

  15,90 €
 • Nonparelli värikäs on loistovalinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Nonparelli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  7,00 €
 • Lakritsi strösseli on erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  6,50 €
 • Kaakao strösseli on erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  6,50 €
 • Värikäs strösseli on erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  6,50 €
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta