Jäätelökastikkeet ja strösselit 5 tuotetta

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta
 • Nämä jäätelökioskeista kansalle tutuksi tulleet Nic-jäätelökastikkeet saat nyt myös Urjalan Makeistukusta! Nic Jäätelökastikkeet edustavat markkinoiden parhaimmistoa ja siksi halusimme tuoda ne myös kuluttajien saatavilla.  Nic Jäätelökastike mango on eksoottisen hedelmäinen makuelämys.

  15,90 €
 • Nonparelli värikäs on loistovalinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Nonparelli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  7,00 €
 • Lakritsi strösseli on erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  6,50 €
 • Kaakao strösseli on erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  6,50 €
 • Värikäs strösseli on erinomainen valinta leivonnaisten ja jäätelöiden päälle! Strösseli kruunaa mokkapalat, vanukkaat, donitsit, jäätelöt, kaakaot ja pirtelöt! Se sopii siis lähes kaikkeen - ainoastaan mielikuvituksesi on rajana! 

  6,50 €
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta