Back to Top

Pycnogenol Strong 40mg (60 tabl)

Alennushinta 16,90 € Normaali hinta 25,90 €
Varastossa
SKU
153

Pycnogenol Strong on voimakas ja monipuolinen kasviantioksidantti. Pycnogenol Strong on rannikkomännyn kuoriuutetta, joka valmistetaan erikoismenetelmällä Pinus maritima - männystä.

Pycnogenol Strong helpottaa oloa siitepölyaikana. Pycnogenol Strong vahvistaa myös ihon kollageenia. Pycnogenol Strong suojaa soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta ja samalle siitä on apua sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Ravintolisä auttaa myös jalkojen turvotukseen.

  • VASTUSTUSKYKY: Vahvistaa immuunijärjestelmää ja voimistaa C- ja E-vitamiinin tehoa.
  • HENGITYSTIET: Vahvistaa limakalvojen kollageenia, vähentää turvotusta ja edistää verenkiertoa helpottaen hengittämistä. Suositellaan käytettäväksi erityisesti siitepölyaikana.
  • VERENKIERTO: Ylläpitää tervettä verenkiertoa sekä pitää sydämen ja verisuonet toimintakunnossa. Torjuu jalkojen turvotusta.
  • IHO: Vahvistaa ihon kollageenia estäen ryppyjen syntyjä. Auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

Ainesosat

Maissitärkkelys, Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Rannikkomännyn kuoriuute (Pinus maritima), Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 2-4 tabl. sisältää:
Rannikkomännyn kuoriuutetta 80-160 mg

Annostus

Ensimmäisen viikon ajan 2 tablettia 2 kertaa päivässä, sen jälkeen 2 tablettia kerran päivässä. Sopii säännölliseen käyttöön.

  • Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko

60 tabl./18 g

Lisätietoja
ValmistajaHankintatukku Oy
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Pycnogenol Strong 40mg (60 tabl)
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy