Marmeladit 8 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
 • Fazerin Vihreät Kuulat ovat olleet suomalaisten herkkuna jo vuodesta 1929. Nämä kuuluisat marmeladimakeiset ovat kuuluneet Fazerin tuotevalikoimaan jo 1800-luvun lopusta lähtien. Karl Fazer toi tuotteiden reseptit, ja alussa myös ammattitaitoiset tekijät, Pietarista. Fazer Vihreät Kuulat ovat vegaanisia. Vihreitä kuulia nyt 2.2 kilon rasiassa!

  19,90 €
 • Suklaakuorrutuksen alla piilee pehmeä mansikkamarmeladi. Nämä mansikkamarmeladit sopivat lähes kaiken ikäisille makeistenystäville, sillä maku on miellyttävän samettinen ja rakennne ihastuttavan pehmeä. Oma maahantuonti takaa edulliset hinnat ja tuoreuden!

  3,50 €
 • Pikakatselu
  10,00 € 10,50 € -4.8%
  Ale!

  Halva Marjamarmeladissa on ihastuttava mansikanmaku, herkullinen karhunvatukka, pensasmarjoista tutut karviainen ja viinimarja. Halva Marjamarmeladit on valmistettu luonnollisilla väreillä & aromeilla. Sopii hyvin tarjottavaksi jälkiruokapöytään, varsinkin silloin kun unohtui kysyä mahdolliset allergeenit kyläilijöiltä. Halva Marjamarmeladi on...

  10,00 € 10,50 € -4.8%
 • Vielä muutama vuosikymmen marmeladia oli aivan joka paikassa tarjolla. Syystä tai toisesta syystä marmeladeja on ollut vähemmän nykyisin tarjolla. Kun tämä ongelma tuli Karkkikeisarin kuuleviin korviin, päätti hän hankkia karkkikeisarikuntaan aitoa Cloettan marmeladia.  Marmeladikuulat ovat puolikkaita kuulia eli ns. viipaieita.

  5,95 €
 • Halva Marjamarmeladissa on ihastuttava mansikanmaku, herkullinen karhunvatukka, pensasmarjoista tutut karviainen ja viinimarja. Halva Marjamarmeladit on valmistettu luonnollisilla väreillä & aromeilla. Sopii hyvin tarjottavaksi jälkiruokapöytään, varsinkin silloin kun unohtui kysyä mahdolliset allergeenit kyläilijöiltä. Halva Marjamarmeladi on...

  3,50 €
 • Täyteläisellä tummalla suklaalla kuorrutettuja vadelmamarmeladeja. Pandan Sydän Vadelmamarmeladikonvehdit yhdistävät herkullisesti hienostuneen suklaan ja aidosta marjasta valmistetun marmeladin. Suklaanautinto alkaa rapean salaperäisestä suklaakuoresta, jonka alla sykkiin viettelevä vadelmasydän. Heittäydy huoletta herkutteluun! Panda Sydän...

  2,35 €
 • Juhlamarmeladi sopii loistavasti joulun juhlapöytään! Kaunis rasia, jonka makuina toimii: lakka, raparperi-vanilja, päärynä ja mustaviinimarja. Halva Juhlamarmeladi on gluteeniton & maidoton, joten se sopii jokaiseen joulupöytään. Osta enemmän?Tilaa kerralla 3 rasiaa 10,00 eurolla!

  3,50 €
 • Panda Tonttu Marmeladikonvehdit ovat hurmaavan tummasuklaisia mansikka- ja banaanimarmeladikonvehteja. Panda Tonttu Marmeladikonvehdit ovat gluteenittomia (<20 mg/kg).

  3,95 €
Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta