Shakerit 5 tuotetta

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta
 • Pikakatselu
  3,95 € 7,90 € -50%
  Ale!

  Nyt #MAKEISTUKKU25v synttärihintaan -50%! Fast Smart Shake Shaker soveltuu vaativampaankin käyttöön. Smart Shake Shaker on tumma, läpinäkyvä shakerpullo jossa on helppolukuinen mitta-asteikko palautumisjuoman annosteluun ja nauttimiseen. Smart Shake Shakerissa on kätevä, erillinen jauhekotelo sekä pillerikotelo.

  3,95 € 7,90 € -50%
 • Fast Sport juomapullo 700ml (musta)

  2,95 €
 • Kätevä American Shaker 700ml nyt tarjoushintaan! American Shakerissa on kierrettävä korkki.  Tilavuus: 700 ml Kyljessä mitta-asteikko, joka auttaa sinua annostelemaan oikein. Mukana säleikkö, joka estää paakkujen muodostumista.

  2,95 €
 • Fast Dietmix Shaker on kätevän kokoinen ja erityisen näppärä palautumis- ja proteiinijuomajauheiden sekoittamisessa. Sekoituspullo sopii mainiosti vähän sirompaankin käteen. Kierrettävän korkkiosan ansiosta Fast Dietmix Shaker on myös helppo pestä. Pirteä ja tyylikkään pinkki Dietmix Shaker jokaiselle fitneksestä innostuneelle!

  3,95 €
 • Fast Shaker Musta sekoituspullo on erityisen näppärä palautumis- ja proteiinijuomajauheiden sekoittamisessa.  Pullosta on helppo juoda, koska siinä on pyöreä suuaukko. Kierrettävän korkkiosan ansiosta Fast Shaker on myös helppo pestä. Vetoisuus 750ml.

  3,95 €
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta