Kanaruoat 32 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 32 tuotteesta
 • Ravintoloiden keittiöistä tuttu ja ammattikokkien suosima Saarioisten Kanafondi antaa makua kaikenlaisiin siipikarja- ja kanaruokiin. Kanafondi sopii erinomaisesti keittoihin, kastikkeisiin ja patoihin korostamaan makuja. Saarioisten Kanafondi on omiaan myös vihannesten, pastan ja riisin kanssa. Tiivisteenä: Kastikemaisen sakea neste, tuoksuu ja maistuu...

  13,50 €
 • Pippurisekoitusjauhe on kätevä ja valmis sekoitus mustapippuria, valkopippuria, cayennepippuria, maustepippuria ja viherpippuria.

  11,00 €
 • Korianterijauhe sopii leivän, riisi-, kala-, kana- ja jauheliharuokien, riistan ja erilaisten keittojen maustamiseen. Korianterijauhetta käytetään myös antamaan makua lihamurekkeisiin ja lihapulliin.

  3,50 €
 • Yrttisekoitus Summertime on sekoitus minttua, persiljaa, tilliä, kirveliä, sitruunamelissaa ja rakuunaa.

  5,50 €
 • Rosmariini on voimakkaan aromaattinen, havumetsäntuoksuinen mauste, joten kannattaa käyttää sitä säästeliäästi. Rosmariinia käytetään erityisesti kala-, kana-, liharuokien ja vihannesruokien kanssa. Rosmariinin aromit tasoittavat rasvaisen lihan makua. Rosmariini sopii erittäin hyvin marinointiliemien, salaatinkastikkeiden, juomien (sima, kotikalja),...

  4,00 €
 • Juustokumina on voimakas ja täyteläinen itämainen mauste. Juustokumina sopii mainiosti erilaisten liha-, broileri-, kasvis-, kala- ja riisiruokien sekä eri ruokaleipien maustamiseen. Juustokuminaa kutsutaan toisinaan myös Jeeraksi tai Roomankuminaksi. Juustokuminaa käytetään samalla tapaa kuin korianteria, joko kokonaisena tai jauhettuna. Usein siemeniä...

  4,50 €
 • Yrttisuola maustesekoitus on keittiön yleismauste. Yrttisuolaa voit käyttää suolan asemasta kasvis-, broiler- ja liharuokien, kastikkeiden ja salaattien maustamiseen. Yrttisuola sopii myös kalan kanssa sekä ripottelumausteeksi tomaatille ja kananmunalle. Helpon salaatinkastikkeen teet maustamalla kermaviilin yrttisuolalla.

  5,50 €
 • Korianteria käytetään erityisesti thai-ruokien mausteena. Korianteri sopii erilaisten liha-, broileri-, kala-, kasvis- ja riisiruokien maustamiseen. Lisää korianteri vasta ruuanlaiton loppupuolella. Korianteri on hyvin samanlainen kuin persilja, joten jos et pidä korianterista, voit korvata sen persiljalla.

  3,50 €
 • Mantelilastuja käytetään erilaisiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin kuten kuorrutettuihin kakkuihin ja torttuihin. Lisäksi se sopii koristeeksi lämpimiin kala- ja kanaruokiin. Mantelilastut kruunaavat myös erilaiset juomat kuten jouluglögin.

  6,50 €
 • Yrttisekoitus Provencea käytetään erilaisien liharuokien, patojen, keittojen, liemien ja marinadien maustamiseen. Sopii myös hyvin kasvis- ja perunaruokiin. Provencen yrttiseos on kotoisin Ranskasta. Provencen valmis yrttiseos on mainio yleismauste kaikkeen ruoanlaittoon. Yrittisekoitus sisältää voimakkaan makuisia yrttejä, joten lisää ripauksittain ruokiin.

  4,00 €
 • Välimeren Yrttisekoitus Olymposta käytetään erilaisien liharuokien, patojen, keittojen, liemien ja marinadien maustamiseen. Olympos yrttiseos on mainio, valmis yleismauste kaikkeen ruoanlaittoon. Yrittisekoitus sisältää voimakkaan makuisia yrttejä, joten lisää sitä ripauksittain ruokiin.

  6,00 €
 • Valkosipulilastuja käytetään tuoreen valkosipulin asemesta ruoanlaitossa. Valkosipulilastu on kiireessä erittäin näppärä tuote. Säästä itseäsi valkosipulin kuorimiselta ja murskaamiselta. Voimakkaan arominen valkosipulilastu antaa helposti ihanan valkosipulin maun ruokiin. Yksi teelusikallinen vastaa 2-3 valkosipulikynttä.

  7,00 €
 • Sitruunapippuri on pippurinen mausteseos, jossa maistuvat raikas sitruuna ja aromikas mustapippuri. Sitruunapippuri antaa raikasta makua liha-, kala-, broileri- ja kasvisruokiin sekä sopii erittäin hyvin salaattien ja salaatinkastikkeiden maustamiseen.

  9,00 €
 • Kokonainen rosepippuri on miedoin pippurimainen mauste sekä maualtaan aromikas ja makeahko. Rosepippuri sopii lihan, kalan, broilerin sekä kasviksien maustamiseen ja voit käyttää sitä pippurimyllyssä muiden pippurien kanssa. Rosepippuria käytetään myös kastikkeiden ja jälkiruokien maustamiseen sekä kauniin värinsä vuoksi ruokien koristeluun. Erinomainen...

  9,50 €
 • Leikattua rakuunaa 140g käytetään kana-, kasvis- ja kalaruokien mausteena, mutta se sopii hyvin erilaisten liha-, muna- ja juustoruokien maustamiseen. Rakuunalla voi maustaa myös sinapin ja erilaiset marinointiliemet. Käytä rakuunaa varoen sen vahvan, omalaatuisen makunsa vuoksi. Liiallisesti käytettynä rakuuna hallitsee maullaan ruokaa ja saattaa tehdä...

  8,00 €
 • Piri Piri -mauste tuo mehukkaan ja ihanan eksoottisen lisän erilaisiin jauheliha-, broileri-, kala- ja äyriäisruokiin sekä meksikolaisiin ruokiin.

  5,00 €
 • Pippurisekoitus Kokonainen sopii grillattavien liha-, kana- ja kalaruokien sekä pataruokien ja kastikkeiden maustamiseen. Pippurisekoitus kokonainen sisältää neljää eri pippuria sopivassa suhteessa: mustapippuria, valkopippuria, viherpippuria ja rosepippuria.

  14,00 €
 • Savustettu paprikajauhe on normaalia paprikajauhetta aromikkaampi ja siinä maistuu aito savu. Paprikajauhe sopii paistettuun lihaan, broileriin, kasvis- ja juustoruokiin sekä kalaan.

  6,50 €
 • Paprikajauhe on ruoanlaittajan yleismauste. Se sopii paistettuun lihaan, broileriin, kasvis- ja juustoruokiin sekä kalaan.

  4,50 €
 • Leikattua oreganoa 130g käytetään hyvin paljon italialaisessa, kreikkalaisessa ja meksikolaisessa keittiössä. Se sopii erittäin hyvin pizzoihin, keittoihin, salaatteihin, kastike-, lampaanliha-, kala-, kana- ja riistaruokiin. 

  4,00 €
 • Leikattu meirami on erinomainen mausteyrtti ja joidenkin mielestä se muistuttaa oreganoa hieman voimakkaampana. Se sopii tomaatti-, vihannes- ja perunaruokien, hernekeiton, pastojen, keittojen ja kastikkeiden sekä broileri- ja maksaruokien maustamiseen. Toiset lisäävät meiramia myös muna- ja riisiruokiin sekä liha-, lintu- ja riistaruokiin.

  3,50 €
 • Keltaista Kurkumajauhetta käytetään usein currymausteseoksen osana ja muussa eteläaasialaisessa ruoanlaitossa. Kurkuma sopii erinomaisesti kala-, kana-, sianliha- ja äyriäisruokien maustamiseen sekä curryn sijasta riisiruokiin.

  5,50 €
 • Grillimaustetta voit käyttää moneen ruokaan. Se sopii mm. jauheliharuokiin, erilaisiin marinadeihin sekä broilerin, lihan ja paistettujen perunoiden maustamiseen.

  5,50 €
 • Curry sopii erinomaisesti broileri-, liha-, broileri-, kala-, muna- ja riisiruokien sekä monien  kastikkeiden maustamiseen.

  6,00 €
 • Chilimix sisältää jauhettua chiliä, oreganoa, juustokuminaa, valkosipulia ja suolaa. Tästä syystä se on voimakkaan makuinen ja sitä käytetään yleisesti meksikolaisten ruokien maustamiseen. Se sopii myös keittojen ja makaroni-, muna-, riisi- sekä äyriäisruokien maustamiseen.

  7,50 €
 • Cayennepippurijauhe on voimakkaan tulinen mauste, joka on jauhettu kuivatusta chilistä. Se sopii erityisesti texmex-, kana-, kala-, muna-, kasvis-, ja liharuokien maustamiseen. Lisää jauhetta pieninä ripauksina polttavan aromin vuoksi.

  4,00 €
 • Broilerimauste 570g sopii parhaiten broileri-, kalkkuna- ja porsaanliharuokiin.

  6,00 €
 • Basilika on miedon makuinen yrtti, jonka ansiosta sitä voi lisätä lähes mihin tahansa ruokaan. Basilika pääsee oikeuksiinsa tomaattia, valkosipulia tai munakoisoa sisältävissä ruoissa. Se sopii myös kasvisten, keittojen, kala-, sieni-, broiler- ja jauheliharuokien, salaattien sekä pizzojen ja pastojen maustamiseen. Basilikan loistokkuutta lisää myös se,...

  3,50 €
Näytetään 1 - 30 / 32 tuotteesta