HÄÄKARKIT

:: Hääkarkit ja makeiset karkkibuffettiin edullisesti. :: Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman hääkarkkeja ja hääkarkkibuffettiin sopivia makeisia. Hääkarkkien kestosuosikkeja ovat Sorini Suklaasydämet punaisella, kultaisella ja pinkillä foliolla, Sydäntikkarit ja Sydänvaahtikset. :: Toimitukset yli 150 euron tilauksiin veloituksetta. :: Kun ostostesi yhteissumma ylittää 150 euroa, olet oikeutettu saamaan tilauksesi toimituksen veloituksetta.

HÄÄKARKIT 112 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 112 tuotteesta
 • Fini Mansikkaremmi n. 200 kpl

  11,95 €
 • 60 grammaiset jättitikkarit on valmistettu korkealuokkaisella käsityöammattitaidolla.  Nämä käsintehdyt tikkarit ovat suosittuja mm. häätikkareiksi tai lahjoiksi ystäville. Tikkarilaatikko sopii myös hyvin mm. kahvioihin oheismyyntiin. Laatikossa on yhteensä 26kpl x 60g Kierretikkaria. Tuote saattaa sisältää jäämiä erilaisista pähkinöistä, soijaa tai...

  46,80 €
 • Suklaasydän maitosuklaa 1kg - 10,95€ - Makeiset kaikille tukkuhintaan! Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle! Maitosuklaa sydän punaisessa foliopaperissa. Pussissa on noin 140 kpl. Suklaasydämen koko 3,2cm x 3,2cm. Olipa sitten hakusessa hääkarkki, messukarkki, ystävänpäiväkarkki, yrityskarkki tai ihan...

  10,95 €
 • Sorini Suklaasydän maitosuklaa pinkissä foliopaperissa. Tämäon hääkarkkien kestosuosikki. 1kg:n pussi sisältää yhteensä n. 150kpl pinkillä foliolla päällystettyjä suklaasydämiä. Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle! Tilaa ne edullisimmin Urjalan Makeistukusta!

  19,95 €
 • Sorini Suklaasydän maitosuklaa kultaisessa foliopaperissa, joka on hääkarkkien kestosuosikki. 1kg:n pussi sisältää yhteensä n. 150kpl kultaisella foliolla päällystettyjä suklaasydämiä. Erinomainen valinta hääkarkeiksi, ystävälle, messuille tai vaikkapa yritykseesi tarjolle! Tilaa Sorini Suklaasydämet edullisimmin Urjalan Makeistukusta!

  19,95 €
 • "I Love You" Sydäntikkarit 125kpl laatikossa. Nämä kauniin punaiset sydäntikkarit ovat hääkarkkien ykkössuosikkeja vuosi toisensa jälkeen. Varma valinta siis hääkarkeiksi tai muuten vaan pöytiin tarjolle. Sydäntikkarit ovat kestosuosikkeja niin häissä kuin messuilla. Tikkari tuo hyvälle tuulelle! Yksi sydäntikkari on painoltaan 8 grammaa.

  15,00 €
 • Mitäpä elämä olisi ilman rakkautta, tai kunnollisia häätikkareita?  Emme anna näihin vastauksia vaan annamme varsin laadukkaita häätikkareita. Tikkarit ovat rakenteeltaan jämäköitä eli ne eivät hajoa heti ensimmäisestä pienestä kolhusta. Ulkoisen kauneuden lisäksi tikkarit ovat myös sisäisesti kauniita, minkä viimeistään huomaa maistaessa tikkaria....

  15,00 €
 • Muistatko vielä Retro-tikut? Nyt nämä tikkumakeiset ovat tulleet väriloistollaan uudestaan takaisin.  Retro-tikut sopivat niin lastenkutsuille kuin karkkibuffetiinkin. Edullisen kappalehinnan ansiosta nämä sopivat vaikkapa kahvion oheismyyntiin. Tuote saattaa sisältää jäämiä erilaisista pähkinöistä, soijaa tai gluteenia.                 

  15,00 €
 • Kauniit valkopunaiset Sydänvaahtokarkit sopivat erittäin hyvin hääkarkeiksi tai karkkibuffettiin tarjolle. Pussissa n. 140 kpl Sydänvaahtiksia. Parasta ennen 9.6.2016

  4,50 €
 • Pehmeät Vaahtosienet 0.9kg

  6,95 €
 • Vaahtomansikat 900 gramman pussisa. Vaahtomansikat ovat yksi suosituimmista hääkarkeista.

  6,95 €
 • Mitä olisivat Englannin Lakritsit ilman näitä nonparellimakeisia? No eipä juuri yhtään mitään. Asiakkaiden toivomuksesta nyt nämä nannat myös pienemmässä pakkauskoossa (750g). Nunnan Nannat ovat yksi Makeistukun eniten myymistä häämakeisista, eikä suotta.  Oman maahantuonnin vuoksi edulliseen hintaan! Ei turhia välikäsiä. Osta enemmän? Tilaa koko laatikko...

  5,95 €
 • Siniset Nonparellinapit ovat koukuttavan hyviä makeisia. Monet muistavat hyytelömäiset anisnapit parhaiten Englanninlakusekoituksesta. Nämä suositut anismakeiset tunnettiin aikaisemmin myös nimillä "Nunnan nännit" ja "Paavit pallit".

  17,85 €
 • Pandan Ranskalaiset 3.9kg laatikossa! Tästä laatikosta riittää pitemmäksikin aikaa. Panda Ranskalaiset ovat pieniä ja maukkaita kotimaisia minttusuklaapastilleja. Oiva makeinen esimerkiksi hääbuffettiin.

  31,20 €
 • Vaaleanpunaiset Nonparellinapit ovat koukuttavan hyviä makeisia. Monet muistavat hyytelömäiset anisnapit parhaiten Englanninlakusekoituksesta. Nämä suositut anismakeiset tunnettiin aikaisemmin myös nimillä "Nunnan nännit" ja "Paavit pallit".

  17,85 €
 • “Nämähän on näitä mitä laivallakin on ollut!”. Nämä legendaariset Pingviini-salmiakkipastillit ovat saapuneet Makeistukkuun legendaarisen halpaan hintaan. Oli hinta merellä mikä tahansa niin Makeistukussa on hinta aina kohdillaan. Salmiakkipurkit sopivat vaikkapa kahvilan, kioskin tai kirpputorin oheismyyntiin tai urheiluseuran varainhankintaan. Tilaa...

  3,95 €
 • “Jotain mätää Tanskan maassa” lausui aikoinaan Hamlet. Nämä makeiset eivät mädäntymään ole päässeet sillä niiden kysyntä on sen verran kovaa ja maku ärtsyä. Kovan karkin sisältä löytyy pieni määrä salmiakkijauhetta. Kaikki eivät tästä makeista tykkää – ehkä sen vuoksi se niin suosittu onkin. Se on imeskeltävä Tanskan Pippuri. Osta enemmän? Osta koko...

  2,50 €
 • Pispalan Haulit eivät ole liian voimakkaita maultaan. Salmiakki pitoisuus, sanotaanko keskinkertainen. Itse maku ei kuitenkaan ole mikään keskinkertainen. Siksipä kutsummekin niitä Pispalan Hauleiksi. Pispalan haulit sopivat jälkiruuaksi vaikka Mustanmakkaran kanssa. Osta enemmän? Osta koko laatikko (300g x 10pss) ja säästä 10%.

  2,50 €
 • Kaikki ovat joskus maistaneet viinikumeja, mutta happamia sellaisia harvempi. Happamien makeisten ystävät sen sijaan ovat tämän makeisen jo hyvin löytäneet ja omaksi ottaneet. Rakenne on sama kuin normaalissa viinikumissa, mutta pinta on päällystetty happamalla jauheella. Kannattaa kokeilla! Laadun ja edullisen hinnan takaa oma maahantuontimme. Ei turhia...

  5,95 €
 • Nysät ovat rakenteeltaan herkän pehmeitä ja maultaan hedelmäisiä. Jos etsit makeista mikä olisi kaikkien mieleen niin tämä on varteenotettava vaihtoehto. Säästöpakkaus -säästöhinta.  Tilaa kerralla enemmän. Osta koko laatikko ja säästä 10%. Laadun ja hinnan takaa oma maahantuontimme.

  5,95 €
 • Ärtsyt hauet ovat sen verran ärtsyä salmiakkia että monet jättävät nämä ostamatta. Samasta syystä myös niin monet niitä rakastavat! “Kaikkia ei voi miellyttää” sopii siis juuri tähän makeiseen. Jos pidät vahvemmasta salmiakista, pidät tästä. Laadun ja hinnan takaa oma maahantuontimme. Osta enemmän? Tilaa koko laatikko (750g x 15pss) ja säästä 10%.

  5,95 €
 • Lakupinnaksi tituleeratut Rexim Berliinin Rakeet 400 gramman pussissa. Osta enemmän? Tilaa koko laatikko (400g x 12pss), jossa saat kaksi pussia kaupanpäälle.

  5,00 €
 • Rexim Suklaanappi 400 gramman pussissa. Herkullista suklaata, jonka päällä nonparelleja. Osta enemmän? Tilaa koko laatikko (400g x 10pss), jossa saat kaksi pussia kaupanpäälle.

  5,00 €
 • Viinikumeilla on vuosien saatossa ollut oma uskollinen ostajakuntansa. Viime aikoina makeinen on löytänyt myös paikkansa hääkarkkipöydistä. Viinikumit ovat klassikoita siinä missä esim. Englannin Lakutkin. Oman maahantuonnin vuoksi edulliseen hintaan! Ei turhia välikäsiä. Tilaa kerralla enemmän. Osta koko laatikko ja säästä 10%.

  5,95 €
 • Paistetut munat ovat makeisten klassikoita siinä missä esim. nallekarkitkin. Maku on simppeli, mutta toimiva. Makeisen rakenne on pehmeä, joten tuote sopii hyvin lapsillekin. Paistetut munat sopivat hyvin myös hääkarkeiksi. Oman maahantuonnin vuoksi edulliseen hintaan! Ei turhia välikäsiä. Osta enemmän? Osta koko laatikko (400g x 20pss), jossa saat neljä...

  5,00 €
 • Lakritsi Liituskat ovat vuosi toisensa jälkeen pysytelleet yhtänä Makeistukun myydyimmistä tuotteista. Tämä kevyesti salmiakkinen ja rapeapintainen liituska on tehty perinteitä kunnioittaen. Pinta on rapea kuin italiaisen pizzan pohja ja sisältö pehmeä kuin jäniksen nassu. Oman maahantuonnin vuoksi edulliseen hintaan! Ei turhia välikäsiä. Osta enemmän?...

  5,95 €
 • Pikakatselu
  2,50 € 3,90 € -36%
  Uusi Ale!

  Pandan perinteinen Suklaarusina on saanut perinteisen ulkoasunsa takaisin! Tämä klassikkotuote on ilahduttanut suklaan ystäviä jo vuodesta 1972. Panda Perinteiset Suklaarusinat 300g painoinen Big Bag ilahduttaa isompaakin porukkaa.

  2,50 € 3,90 € -36%
 • Aidot ja alkuperäiset Aroma Lakritsiveneet 2.2 kilon rasiassa. Ruotsalainen makeisvalmistaja, Aroma, on tehnyt vadelma- ja lakritsiveneitä jo vuodesta 1928.

  14,30 €
 • Aidot ja alkuperäiset Aroma Vadelmaveneet 2.2 kilon rasiassa. Ruotsalainen makeisvalmistaja, Aroma, on tehnyt vadelma- ja lakritsiveneitä jo vuodesta 1928.

  14,30 €
Näytetään 1 - 30 / 112 tuotteesta