Salmiakit 27 tuotetta

Näytetään 1 - 27 / 27 tuotteesta
 • Narr Valkosuklaa Salmiakkilaku 2,2kg

  18,60 €
 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalainen mestarillinen makeinen. Rasiassa on n. 540 Dragster-makeista.

  13,90 €
 • Fazerin Liitulakut ovat Lappeenrannan tehtaalla valmistettuja laatumakeisia, sen enempää tämä tuote ei esittelyjä kaipaa.  Fazerin Liitulakut ovat myös maailmalla suosittuja makeisia. Näihin herkkuihin voit törmätä maailman lentokentillä ja laivoilla. Halpaan hintaan näitä ei kuitenkaan aina ole saanut. Siksi päätimme tarjota tämän herkun 2 kilon...

  15,00 €
 • Jättimäinen kolmen kilon säkki tanskalaisen Tomsin valmistamia Salmiakki Autonrenkaita! Tällaista salmiakkisäkkiä et joka kaupasta löydä. 

  22,50 €
 • Ainutlaatuiset Hedelmäsalmiakki Ufot -makeisrasia 2.1kg, n. 450kpl. Hedelmäsalmiakki Ufoista on tehty havaintoja jo vuosien ajan ympäri Suomea ja ne ovat lennättäneet itsensä suomalaisten sydämiin. Kova, perinteinen Ufo-karkki on valloittava esimerkiksi karkkibuffetissa. Tuote on gluteeniton.

  14,70 €
 • Lekurin, Apoteekin, wanhan ajan salmiakki jne. Rakkaalla makeisella kun tunnetusti on monta nimeä. "Nämähän ovat näitä mitä apteekeistakin saa!" on kuullut monen sanovan näistä makeisista. Urjalan Makeistukun hinnat tosin eivät ole apteekkien hinnoissa, vaan meiltä tuotteet saa järkihintaan. Oma maahantuonti takaa edulliset hinnat.

  5,95 €
 • Noitapillit nyt edullisessa säästöpakkauksessa! Kyöpelinvuoren noitien suosikkimakeinen on noitapilli! Aina maistuvat Noitapilli-salmiakkilakritsit ovat legendaarisia makeisia ja nyt saat ne 1 kilon säästöpakkauksessa. Noitapillit maistuvat kaikenikäisille - tästä syystä ne ovat erittäin hyvä valinta esimerkiksi karkkibuffettiin.

  7,95 €
 • Makeistukusta on useasti pyydetty Turkinpippuria nimenomaan peltipurkeissa - näitä kun ei juuri mistään tahdo löytyä. Vaikea niitä on ollut saadakin, mutta nyt karkkikansalle on tämäkin vaihtoehto tarjolla! Turkinpippurit peltirasiassa on mukava pikkulahja vaikka (salmiakin) ystävälle.

  4,95 €
 • Asiakkailta saamamme palautteen vuoksi otimme legendaariset suolakalat valikoimaamme. Näitä aikoinaan laivoilta tutuiksi tulleita retrokarkkeja ei nykyisin tunnu enää juuri mistään löytyvän. Mielestämme tämä klassikkomakeinen ansaitsee paikkansa Pohjolan salmiakkilakumannuilla. Vaikka maku onkin suolainen, niin hinta on suorastaan makea. 200g pussi laatu...

  1,80 €
 • Asiakkaiden toivomuksesta Haribo Piratos salmiakki tekee näyttävän paluun Urjalan Makeistukkuun. Päästagen lisäksi tuotetta saatavana myös myymälästä. Todennäköisimmin tämä erä myydään loppuun nopeammin kuin Cheekin keikat.  Säästöpakkaus (2,6 kilon rasiassa) - säästöhinta.

  16,90 €
 • Pikakatselu
  10,80 € 13,50 € -20%
  Ale!

  Suomi on tunnetusti salmiakkimaa, tosin sitä on vaikea uskoa jos etsii kaupoista kunnollista ja edullista salmiakkisekoitusta. Olemme vastanneet huutoon ja ottaneet valikoimiimme Cloettan Hyvää Makumaasta salmiakkisekoituksen (2kg). Brändituote, halpa hinta ja nopeat Makeistukun toimitukset - ei muuta kuin tilaamaan! Parasta ennen 29.4.2017

  10,80 € 13,50 € -20%
 • Asiakkaidemme toiveesta toimme valikoimaamme ennennäkemättömän irtokarkkisekoituksen! Karkkikeisarin Herkkusäkki on jättimäinen (1,5 kiloa) sekoitus myydyimpiä irtokarkkejamme! Karkkikeisarin Herkkusäkissä on paljon hedelmä- ja salmiakkikarkkeja sekä paljon muita namuja! Huom. sisältö vaihtelee ja poikkeaa kuvasta.

  9,90 €
 • Mitäpä olisi skandinaavinen makeiskulttuuri ilman salmiakkisia pääkalloja? No eipä juuri mitään. Nämä Ruotsissa suositut salmiakkimakeiset ovat saapuneet Suomeen sopivan kokoisessa tukkupakkauksessa (1 kg). Jos pidät salmiakista ja vaahtokarkeista - todennäköisesti rakastat näitä! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  6,95 €
 • Tutit ovat karkkimaailman klassikoita. Maailmasta löytyy pilvin pimein hedelmätutteja, mutta salmiakkisia varsin vähän. Nämä salmiakkitutit ovat aikojen kuluessa muodostuneet klassikoiksi. Makeinen on sopivan salmiakkinen. Eli ei kuitenkaan liian voimakas.

  8,50 €
 • Pikakatselu
  10,40 € 13,00 € -20%
  Ale!

  Malaco Salmiakkiapinat on yksi irtokarkkitelineiden suosikkimakeisia. Nyt on mahdollista ostaa tukkupakkauksessa edullisempaan tukkuhintaan. Rakentaaltaan tämä makeinen on erinomainen – ei kova eikä ns. lötkö. Toisin sanoin mureahko. Makeinen on kiistatta yksi Malacon kaikkien aikojen suosikkeja! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen...

  10,40 € 13,00 € -20%
 • Legendaarinen Cloettan valmistama Lakrifun salmiakkimakeinen 2 kg säästöpakkauksessa. Lakrifun sopii erinomaisesti vaikka karkkibuffettiin!

  13,50 €
 • Kiitos useiden toivomustenne, otimme nämä Ruotsin ylpeydet myyntiin. Elämän pitää olla suolaista ja mageaa. Tässä karkissa nämä yhdistyvät ruotsalaisella ammattitaidolla. Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  13,00 €
 • Muistatko vielä ehdan ja aidon Malacon salmiakkipalkin? Jos et, niin viimeistään syödessä muistat “Ai niin, tämähän oli tämä!” Tässä makeisessa maistuu aito skandinaavinen ja kruisailematon elämän tyyli. Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  8,50 €
 • Halva Salmiakkiruutu 2kg Klassinen salmiakkiruutu löytyy pussin lisäksi myös irtokarkeista.

  13,00 €
 • Halva Salmiakkijauhis on kova karkki, jonka sisällä on herkullista salmiakkijauhetta. Kovat Jauhikset ovat kestosuosikkeja! Tuote on myös gluteeniton. Tiesitkö, että Halvan makeisten historia ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Euroopasta? Yrityksen perustajaveljeksillä Jean Karavokyroksella ja Michael Karavokyroksella oli...

  11,70 €
 • Halva Vanhat Autot kuuluvat Halvan tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin karkkeihin. Olemme myyneet salmiakki Vanhoja Autoja yli 25-vuotta, koska salmiakkisille vanhoille autoille löytyy vankkumaton kannattajakunta Suomesta. Eikä ihme, onhan kyseessä todella legendaarinen makeinen! Tuote on gluteeniton.

  10,80 €
 • Noitapillit nyt massiivisessa kolmen kilon säkissä! Kyöpelinvuoren noitien suosikkimakeinen on noitapilli! Aina maistuvat Noitapilli-salmiakkilakritsit ovat legendaarisia makeisia ja nyt saat ne järistyttävän isossa, kolmen kilon pussissa! Noitapillit maistuvat kaikenikäisille - tästä syystä ne ovat erittäin hyvä valinta esimerkiksi karkkibuffettiin.

  19,90 €
 • Dracula Salmiakkipastillit ovat samaan aikaan sekä makeita että suolaisia ja muistuttavat etäisesti lakritsia. Nyt saatavilla olevasta 2,2 kilon laatikosta riittää popsittavaa pitemmäksi aikaa. Salmiakki-ihmisen ykkösvalinta! 

  15,40 €
 • Fazer Pantterit ovat sokeroituja salmiakkilakritsimakeisia. Fazerin Pantteri-brändi on yksi suomalaisten suosikeista. Nykyisin Fazer valmistaa Pantteri-makeisia noin 1,5 miljoonaa kiloa vuodessa. Fazer Pantterit kuuluvat salmiakkien ehdottomaan aateliin, jonka tarina juontaa juurensa vuoteen 1961, jolloin Pantteri-pastilli esiteltiin ensi kerran. Silloin...

  14,00 €
 • Franssons Salmiakki sammakko 2kg Franssons Konfektyrer AB on vuonna 1965 perustettu perheyritys, joka valmistaa makeisia viehättävässä pikkukaupungissa Grännassa, Ruotsissa. Franssons Konfektyrer AB käyttää ainoastaan laadukkaita raaka-aineita ja värejä tuotannossaan ja tuotteet ovat aina korkealaatuisia.

  13,00 €
 • Salmiakkien kiistaton ässä, Fazer Ässä Salmiakkilakritsi, pitää salmiakin ystävät enemmän kuin tyytyväisinä. Nämä kuvioidut salmiakkimakeiset hurmaavat leikkimieliset maistelijansa persoonallisella maullaan. Fazer Ässä salmiakkilakritsimakeisia on laatikossa n. 1220 kpl.

  15,40 €
Näytetään 1 - 27 / 27 tuotteesta