Hedelmäkarkit 57 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 57 tuotteesta
 • Maailmassa lienee noin 1000 eri makeisvalmistajaa mitkä valmistavat persikkamakeisia. Monet näistä ovat varsin hyviä, mutta meille kelpaa vain parhaat. Herkullisen maun, mielettömän rakenteen ja edullisen hinnan vuoksi valitsimme Cloettan ruotsalaiset persikat valikoimiimme. Pehmeän rakenteen vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille makeisten ystäville....

  19,50 €
 • Malaco Jumbo Vadelmamarmeladit ovat juuri niin hyviä miltä kuulostavatkin. Nämä herkulliset marmeladit syöt sellaisenaan tai vaikka laitat tarvittaessa kakunkoristeeksi! Nämä makeiset ovat valmistettu makeisten paratiisissa eli Ruotsissa.

  6,95 €
 • Lukuisien asiakastoiveiden vuoksi otimme Haribon mestarimaiset Syrlingarit takaisin valikoimiimme. Vielä muutamia vuosia sitten tätä lajiketta löytyi kuin västäräkkejä Vääksystä. Päätimme tarttua haasteeseen ja turvata Syrlingar kannan jatkossa eläväisenä koko Suomenmaassa. Tukkupakkaus -tukkuhinta!

  15,00 €
 • Malaco Vadelmamarmeladit 2,2 kilon tukkupakkauksessa legendaariseen Makeistukku-hintaan! Herttaisan vadelmanmakuiset marmeladit ovat mukavan pehmeitä. Tästä syystä tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Vadelmamarmeladi sopii mainiosti esim. karkkibuffettiin. Säästöpakkaus - säästöhinta!

  14,30 €
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Uusi

  Sammokot ovat pehmeitä hedelmäkarkkeja. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin vaikka karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Colapullot maistuvat jopa poikkeuksellisen hyvin “Kokikselta”. Toisin kuin monet muut Cola-pullot, nämä pullot eivät ole toisiinsa liimautuina pakkauksissa. Karkit ovat pehmeän kimmoisia rakenteeltaan ja tuoksultaan vastustamattomia. Maailmaan kyllä jäljitelmiä mahtuu mutta mausta ja tuoksusta aina Haribon Colat aidoiksi tunnistaa. Oman maahantuonnin...

  19,90 €
 • Vielä muutama vuosikymmen marmeladia oli aivan joka paikassa tarjolla. Syystä tai toisesta syystä marmeladeja on ollut vähemmän nykyisin tarjolla. Kun tämä onglma tuli Karkkikeisarin kuuleviin korviin, päätti hän hankkia karkkikeisarikuntaan aitoa Cloettan marmeladia.  Marmeladikuulat ovat puolikkaita kuulia eli ns. viipaieita.

  6,50 €
 • Meiltä on useasti kyselty Bassett's Hot Lipsien (Kuumat huulet) peräään. Monet suomalaiset tuntuvat jääneen näiden kuumien huulien pauloihin, joten päätimme toimia hieman ns. Amorina. Usein suhde Hot Lipseihin on alkanut ensin lomaromanssina, mutta Suomeen palattuaan suomalaiset ovat alkaneet kaipaamaan näitä punaisia Kuumia Huulia. Monet suomalaiset...

  13,90 €
 • Toimme lukuisten asiakkaiden toiveista Skittles Fruit makeiset valikoimaamme 1,6 kilon tukkupakkauksessa! Nämä hedelmänmakuiset pureskeltavat pastillit on kuorrutettu rapealla kuorella. Skittles Fruit Rolls sisältää makeisia sateenkaaren väreissä. Makuina: appelsiini, lime, sitruuna, mansikka, mustaherukka.

  13,50 €
 • Pikakatselu
  12,95 € 15,40 € -15.9%
  Ale!

  Fazer Tutti Frutti Original - pehmeitä hedelmämakeisia tukkupakkauksessa! Parasta ennen 23.2.2017

  12,95 € 15,40 € -15.9%
  Myymälän hinta ja saatavuus saattaa erota verkkokaupan hinnasta.
 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalaisia mestarillisen kirpeitä hedelmämakeisia. Rasiassa on n. 500 Dragster-makeista.

 • Dragstereita on tukkupakkauksittain ollut varsin vähän markkinoilla tarjolla. Mielestämme tämä makeinen ansaitsee tulla myydyksi myös tukkupakkauksittain. Dragsterit ovat ennen kaikkea junioreiden suosikkeja. Viimeistään maistamalla huomaat, että kyseessä on ruotsalainen mestarillinen mansikkalakritsamakeinen. Rasiassa on n. 540 Dragster-makeista.

 • Fazer Horoscope -hedelmämakeinen ennustaa sinulle astetta makeammat tulevaisuuden kuulumiset. Kurkkaa irtokarkkilaatikkoon ja antaudu hedelmänmakuisten horoskooppien vietäväksi! Rasiassa on n. 490 makeista.

  15,40 €
 • Aitoja ruotsalaisia hedelmän makuisia "Toppareita" ei viime aikoina Suomesta juurikaan ole löytynyt. Nyt tuote saatavilla edullisesti kätevässä tukkupakkauksessa. Herttaisan vadelmanmakuiset topparit ovat mukavan pehmeitä. Tästä syystä tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Namut sopivat mainiosti esim. hääkarkeiksi. Viimeistään maistaessa sen huomaa -...

  13,00 €
 • Briot ovat alunperin karkkikansalle tulleet tutuiksi irtokarkkilaareista. Lukuisten asiakaspyyntöjen vuoksi otimme nämä myös nettikauppamme valikoimiin. Briot ovat raikkaan hedelmäisiä tyynyjä. Nämä makeiset sopivat hyvin niin lastenkutsuille kuin karkkibuffettiinkin. 

  15,90 €
 • Halva Pommix Hedelmä on makuhermoja kutkuttava makeispari!  Kirpeän säkenöivää sitruunaa ja tymäkän makeaa mansikkaa.  Kovia sitruuna- ja mansikkamakeisia. Kirpeää jauhetta sekä päällä että sisällä. 

  5,00 €
 • Hedelmä Reemix on hedelmäkarkkien juhlaa! Rasiasta löydät niin tekarit, sienet kuin delfiinitkin sekä paljon muuta!

  5,00 €
 • Cloetta Hedelmä Aakkoset nyt tukkupakkauksessa! Aakkoset-sekoituksesta löydät ananaksen, tutti frutin ja appelsiinin makuisia hedelmäviinikumimakeisia tutuissa kuvioissa.

  15,40 €
 • Uskallatko puraista suolaista salmiakkihaita? Entä uiskennella kirpeiden merihevosten ja makeiden simpukoiden seassa? Tutti Frutti Ocean Mix -karkit tuovat merten makeimmat herkut ulottuvillesi. Näitä makeisia ei kannata päästää koukusta! Laatikko sisältää n. 611 makeista.

  15,40 €
 • Amazon-hedelmämakeiset vievät sinut hetkeksi keskelle eksoottisinta viidakkoa. Nämä hedelmänmakuiset eläinhahmot löydät irtokarkkilaatikosta. Laatikko sisältää n. 525 makeista

  14,00 €
 • Omenarenkaat lienevät lähes tulkoon yhtä tunnettuja makeisia kuin nallekarkit ja vaahtosienet. Makeinen on hyvällä tavalla ns. kaikkien kaveri. Maukkaan maun vuoksi tuote sopii niin junioreille kuin senioreillekin. Oma maahantuonti takaa korkean laadun ja edullisen hinnan! Suoraan tehtaalta nettimyyntiin!

  7,50 €
 • Persikkarenkaat lienevät lähes tulkoon yhtä tunnettuja makeisia kuin nallekarkit ja vaahtosienet. Makeinen on hyvällä tavalla ns. kaikkien kaveri. Maukkaan maun vuoksi tuote sopii niin junioreille kuin senioreillekin. Oma maahantuonti takaa korkean laadun ja edullisen hinnan! Suoraan tehtaalta nettimyyntiin!

  7,50 €
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Candy Plussan Fruit Cocktail 1kg-säästöpakkaus sopii hyvin hedelmämakeisten ystäville. Pehmeän rakenteensa ansiosta karkit sopivat hyvin lähes kaiken ikäisille. Oma maahantuonti, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja!  Candy Plussan Hait 1kg-säästöpakkaus sopii hyvin hedelmämakeisten ystäville. Pehmeän rakenteensa ansiosta karkit sopivat hyvin lähes kaiken ikäisille. Oman maahantuonnin vuoksi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen makeispussi!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Perhoset 1kg ovat pehmeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin myös häiden karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Ale!

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Kerrankin on niin isoja Nalleja, että menee huonommallakin laskupäällä nallekarkit tasan. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Delfiinit ovat pehmeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  2,95 € 5,95 € -50.4%
  Ale!

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Tekarit edustavat rujoa huumoria sekä hedelmäisen raikasta makua. Tämä nuorison suosikkikarkki ei välttämättä ole kotiseutumatkailijoiden mieleen.

  2,95 € 5,95 € -50.4%
 • Jelly Beans Heart Beats on näyttävä pakkaus täynnä sydämen muotoisia karkkirakeita! Tämä on yksi suosituimmista hääkarkeistamme! Soveltuu erinomaisesti vaikkapa karkkibuffettiin. Osta enemmän?Tilaa kerralla 24 askia, niin saat 2,51 €/kpl.

  2,95 €
Näytetään 1 - 30 / 57 tuotteesta