Irtokarkit 147 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 147 tuotteesta
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Uusi Ale!

  "Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita!", totesi jo Dille aikoinaan Kummelissa. Nyt saat pehmeät Karhut & Marjat hedelmäkarkkisekoituksen edullisesti verkkokaupastamme! Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
 • Pikakatselu
  2,95 € 5,95 € -50.4%
  Ale!

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Tekarit edustavat rujoa huumoria sekä hedelmäisen raikasta makua. Tämä nuorison suosikkikarkki ei välttämättä ole kotiseutumatkailijoiden mieleen.

  2,95 € 5,95 € -50.4%
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Uusi

  Sammokot ovat pehmeitä hedelmäkarkkeja. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin vaikka karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Uusi

  Tutti Frutti krokotiilit saattelevat sinut heti ensipuraisusta alkaen makeaan maailmaan. Sokeriset hedelmäkarkit sopivat niin leffaherkuiksi kuin karkkibuffettiinkin pehmeän koostumuksensa ja makean makunsa vuoksi!  Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja!  Candy Plussan Hait 1kg-säästöpakkaus sopii hyvin hedelmämakeisten ystäville. Pehmeän rakenteensa ansiosta karkit sopivat hyvin lähes kaiken ikäisille. Oman maahantuonnin vuoksi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen makeispussi!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Delfiinit ovat pehmeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Ale!

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Kerrankin on niin isoja Nalleja, että menee huonommallakin laskupäällä nallekarkit tasan. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Candy Plussan Fruit Cocktail 1kg-säästöpakkaus sopii hyvin hedelmämakeisten ystäville. Pehmeän rakenteensa ansiosta karkit sopivat hyvin lähes kaiken ikäisille. Oma maahantuonti, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 5,95 € -16.8%

  Ostimme 10000 kilon erän irtokarkkeja! Perhoset 1kg ovat pehmeitä hedelmämakeisia. Miellyttävän maun ja pehmeän rakenteensa vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Nämä makeiset soveltuvat hyvin myös häiden karkkibuffeteihin. Omaa maahantuontia suoraan tehtaalta, ei välikäsiä!

  4,95 € 5,95 € -16.8%
  Alennettu hinta!
 • Pikakatselu
  4,95 € 6,95 € -28.8%
  Ale!

  Halva Makeissekoitus sisältää erilaisia Halvan valmistamia hedelmä- ja salmiakkimakeisia. Huom. Sisältö saattaa vaihdella kuvasta huomattavasti.

  4,95 € 6,95 € -28.8%
 • Noitapillit nyt edullisessa säästöpakkauksessa! Kyöpelinvuoren noitien suosikkimakeinen on noitapilli! Aina maistuvat Noitapilli-salmiakkilakritsit ovat legendaarisia makeisia ja nyt saat ne 1 kilon säästöpakkauksessa. Noitapillit maistuvat kaikenikäisille - tästä syystä ne ovat erittäin hyvä valinta esimerkiksi karkkibuffettiin.

  7,95 €
 • Malaco Jumbo Vadelmamarmeladit ovat juuri niin hyviä miltä kuulostavatkin. Nämä herkulliset marmeladit syöt sellaisenaan tai vaikka laitat tarvittaessa kakunkoristeeksi! Nämä makeiset ovat valmistettu makeisten paratiisissa eli Ruotsissa.

  6,95 €
 • Nyt löydät salmiakkitutit myös sokerittomina! Nämä pehmeät tutit ovat miedon salmiakkisia.

  20,90 €
 • Lukuisien asiakastoiveiden vuoksi otimme Haribon mestarimaiset Syrlingarit takaisin valikoimiimme. Vielä muutamia vuosia sitten tätä lajiketta löytyi kuin västäräkkejä Vääksystä. Päätimme tarttua haasteeseen ja turvata Syrlingar kannan jatkossa eläväisenä koko Suomenmaassa. Tukkupakkaus -tukkuhinta!

  15,00 €
 • Malaco Vadelmamarmeladit 2,2 kilon tukkupakkauksessa legendaariseen Makeistukku-hintaan! Herttaisan vadelmanmakuiset marmeladit ovat mukavan pehmeitä. Tästä syystä tuote sopii lähes kaiken ikäisille. Vadelmamarmeladi sopii mainiosti esim. karkkibuffettiin. Säästöpakkaus - säästöhinta!

  14,30 €
 • Lakuvadelma makuyhdistelmä on niin ruotsalaista kuin vain voi olla, ja niin on fudgekin. Ja sitten kun nämä kaksi asiaa yhdistetään niin saadaan niin ruotsalainen tuote kuin vaan mahdollista. Valmistajiahan on monia mutta meille kelpaa vain Lonkan klassikot. Miellyttävän maun ja samettisen rakenteensa vuoksi Fudget sopivat lähes kaiken ikäisille...

  15,90 €
 • Ai-jai... Lonkan suklaafudget ovat juuri niin hyviä miltä ne kuulostavatkin. Eipä siis liene suuri ihme että tämä makeinen on yksi suosituimmista makeisista hääbuffeteihin. Fudget ovat erittäin hyviä tuoreina. Juuri tämän vuoksi varmistamme että fudgemme ovat aina yhtä tuoreita sinulle!

  15,90 €
 • Yleensä fudgea saa vain yhden makuisena. Teknisesti edistykselliset ruotsalaiset ovat nyt kuitenkin pystyneet yhdistämään onnistuneesti nämä kaksi haastavaa komponenttia. Jummijammi minkä makuisia! Lonka Banaani-Vaniljafudge kahden kilon tukkupakkauksessa! Saatavilla vain ja ainoastaan Makeistukusta!

  15,90 €
 • Vaniljan- ja suklaanmakuinen toffeemakeinen kahden kilon tukkupakkauksessa

  15,90 €
 • Mikä on maailman helpoin makuyhdistelmä? Moni varmaan sanoisi että suklaa ja toffee. Tätä on moni valmistaja koittanut, mutta harvat siinä ovat onnistuneet. Nämä ruotsalaiset suklaafudgepalat ovat suorastaan tajunnanräjäyttävän hyviä! Mieletön maku, taivaallinen rakenne, tuoreus, laadukkaat raaka-aineet jne jne. Lista on pitkä. Saatavilla vain Makeistukusta!

  15,90 €
 • Haribo Hedelmätuttien kolmen kilon tukkupakkaus! Nämä eivät ole mitään tavallisen kokoisia tutteja vaan reilut 6cm pitkiä herkkupaloja!   Kyseessä on Haribon klassikko irtokarkki suurempana versiona! Herkullisen pehmeät hedelmätutit. Näiden makeisten muoto on monelle tuttu lapsuudesta. Lieneekö tuotteen muodossa syy niiden suureen suosioon?

  19,90 €
 • Näistä Haribon rotista on vaahdottu pitkään ja nyt ne ovat täällä! Tarkemmin sanottuna vaahtorotat ovat joka paikassa - kiitos verkkokaupan. Moni näitä rottia on yrittänyt jäljitellä mutta jäljitelmiksi ovat jääneet. Aidot ja alkuperäiset vaahtorotat tulevat Haribolta ja Urjalasta! Vaahtorotat eivät sovi herkimmille makeistennälkäisille :)

  11,25 €
 • Colapullot maistuvat jopa poikkeuksellisen hyvin “Kokikselta”. Toisin kuin monet muut Cola-pullot, nämä pullot eivät ole toisiinsa liimautuina pakkauksissa. Karkit ovat pehmeän kimmoisia rakenteeltaan ja tuoksultaan vastustamattomia. Maailmaan kyllä jäljitelmiä mahtuu mutta mausta ja tuoksusta aina Haribon Colat aidoiksi tunnistaa. Oman maahantuonnin...

  19,90 €
 • Suomesta Mini Lakulantteja on saanut etsiä kuin helmikuulta hellepäiviä. Mistään niitä ei ole tullut vastaan, eikä kukaan ole tiennyt mistä niitä saisi.  Asiakkailta saamiemme vinkkien perusteella pääsimme tekijöiden jäljille ja saimme tekijät kiinni varsin nopeasti. Rahat ovat nyt saatu palautettua Urjalaan ja sitä kautta koko Suomeen. Lakurahat...

  19,90 €
 • Lapupinnat ovat yksi kaikkein suosituimpia tuotteita Haribon mielettömän laajasta valikoimasta. Näitä herkuttelemalla ei pinna pala, vaan saa naaman messingille :) Lakupinnojen taika koostuu herkullisen rapeasta kuoresta, mitkä kätkevät alleen taivaallisen lakritsan. Tuo maku, tuo tuoksu, tuo värien loiste. Niistä tunnet aidot Haribon Pinnat! Lakupinnat...

  19,90 €
 • “Eihän ny saksalainen osaa enkunlakua tehrä”, tokaisi joskus paikallinen urjalainen keski-ikäinen mies asiakkaamme. Maistoi kuitenkin kun ilmaiseksi sai, urjalalainen kun on. Sen koommin asiasta ei myöhemmin keskusteltu, mutta siitä alkaen hän on ostanut Haribon lakua Urjalasta. Tavallaan hän oikeassa olikin. Tämä ei ole normi enkunlakua, sillä...

  19,90 €
 • Vielä muutama vuosikymmen marmeladia oli aivan joka paikassa tarjolla. Syystä tai toisesta syystä marmeladeja on ollut vähemmän nykyisin tarjolla. Kun tämä onglma tuli Karkkikeisarin kuuleviin korviin, päätti hän hankkia karkkikeisarikuntaan aitoa Cloettan marmeladia.  Marmeladikuulat ovat puolikkaita kuulia eli ns. viipaieita.

  6,50 €
Näytetään 1 - 30 / 147 tuotteesta