Vegaaniset makeiset 44 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 30 / 44 tuotteesta
 • Toimme lukuisten asiakkaiden toiveista Skittles Fruit makeiset valikoimaamme 1,6 kilon tukkupakkauksessa! Nämä hedelmänmakuiset pureskeltavat pastillit on kuorrutettu rapealla kuorella. Skittles Fruit Rolls sisältää makeisia sateenkaaren väreissä. Makuina: appelsiini, lime, sitruuna, mansikka, mustaherukka.

  13,50 €
 • Enää ei tarvitse ottaa lentoa ulkomaille, että näitä Skittles-herkkuja saa kotiin. Toimme lukuisten asiakkaiden toiveista Skittles Fruit makeiset valikoimaamme! Skittles Fruit Rolls sisältää makeisia sateenkaaren väreissä. Makuina: appelsiini, lime, sitruuna, mansikka, mustaherukka.

  3,90 €
 • Pikakatselu
  16,11 € 17,90 € -10%
  Ale!

  Miltä kuulostaisi vaniljan makuinen pehmyt sisältö herkän ja pehmeän makuisella aidolla ruotsalaisella maitosuklaakuorrutuksella? Taivaalliselta! Cloettan Vaniljapisarat saat verkkokaupastamme edullisesti säästöpakkauksessa! Tuote on vegaaninen. Parasta ennen 12.3.2017

  16,11 € 17,90 € -10%
 • Maailmassa lienee noin 1000 eri makeisvalmistajaa mitkä valmistavat persikkamakeisia. Monet näistä ovat varsin hyviä, mutta meille kelpaa vain parhaat. Herkullisen maun, mielettömän rakenteen ja edullisen hinnan vuoksi valitsimme Cloettan ruotsalaiset persikat valikoimiimme. Pehmeän rakenteen vuoksi tuote sopii lähes kaiken ikäisille makeisten ystäville....

  19,50 €
 • Katjesin tuotteet ovat tunnetusti hyvin eläinystävällisiä. Tässä makeispussissa ei ole käytetty eläinperäisiä tuotteita (pois lukien mehiläisvaha). Tuotteet sopivat hyvin siis henkilöille jotka eivät käytä liivatetta. Tämä kaikki on pystytty tekemään makeisen makua tai rakennetta heikentämättä. Tähän pystyy vain Katjes! Herkullisen maun ja pehmeän...

  1,80 €
 • Katjes sekoituspussi sisältää paljon erilaisia pehmeitä makeisia. Gluteeniton. Käytetty vain luonnollisia värejä.

  1,80 €
 • Katjesin tuotteet ovat tunnetusti hyvin eläinystävällisiä. Tässä makeispussissa ei ole käytetty eläinperäisiä tuotteita (pois lukien mehiläisvaha). Tuotteet sopivat hyvin siis henkilöille jotka eivät käytä liivatetta. Tämä kaikki on pystytty tekemään makeisen makua tai rakennetta heikentämättä. Tähän pystyy vain Katjes!  Maultaan Tappsyt ovat miedon ja...

  1,80 €
 • Reilun kaupan pussi on täynnä Bubs Vadelmalakritsi minikalloja! Ei sisällä liivatetta. Osta enemmän?Laatikossa on yhteensä 16 pussia.

  0,95 €
 • Uskallatko puraista suolaista salmiakkihaita? Entä uiskennella kirpeiden merihevosten ja makeiden simpukoiden seassa? Tutti Frutti Ocean Mix -karkit tuovat merten makeimmat herkut ulottuvillesi. Näitä makeisia ei kannata päästää koukusta! Laatikko sisältää n. 611 makeista.

  15,40 €
 • Makeistukusta on useasti pyydetty Turkinpippuria nimenomaan peltipurkeissa - näitä kun ei juuri mistään tahdo löytyä. Vaikea niitä on ollut saadakin, mutta nyt karkkikansalle on tämäkin vaihtoehto tarjolla! Turkinpippurit peltirasiassa on mukava pikkulahja vaikka (salmiakin) ystävälle.

  4,95 €
 • Chupa Chups Fruit tikkarit 100 kpl Makuina: omena, mansikka, appelsiini ja kirsikka.

  19,95 €
 • Mitäpä olisi skandinaavinen makeiskulttuuri ilman happamia makeisia? Näitä mitä muualla maailmassa syljetään kauhuissaan pois niin me niitä rakastamme. Vain skandinaavit tietävät mistä oikeat makeiset ovat tehty! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

  9,75 €
 • Malacon mansikkamakeiset ovat klassikoita. Nämä sopivasti makeat mansikat maistuvat lähes tulkoon oikeille mansikoille. Ja rakenne on kerrassaan nerokas. Olisiko siinä suosion salaisuus? Oli niin tai näin niin hinta on enemmän kuin kohdallaan.  Malacon mansikkakarkit sopivat mainiosti esim. hääkarkeiksi tai karkkibuffettiin.

  9,50 €
 • Malaco Salmiakkiapinat on yksi irtokarkkitelineiden suosikkimakeisia. Nyt on mahdollista ostaa tukkupakkauksessa edullisempaan tukkuhintaan. Rakentaaltaan tämä makeinen on erinomainen – ei kova eikä ns. lötkö. Toisin sanoin mureahko. Makeinen on kiistatta yksi Malacon kaikkien aikojen suosikkeja! Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen...

  13,00 €
 • Porvoon Lakritsi 350g Oy Walton's Ab on kotimainen Pernajassa lakritsia valmistava yritys. 

  2,95 €
 • Kinuski Ufo -makeisrasia 2.1 kg, n. 450kpl. Legendaarinen Kinuski Ufo -karkki on valloittava esim. karkkibuffetissa. Tilaa Kinuski Ufo-karkit edullisimmin Urjalan Makeistukusta! 

  14,70 €
 • Dracula Piller salmiakkikaramelli 65g x 30pss Todella hyvät Dracula Piller salmiakkikaramellit 65 gramman pussissa. Dracula Piller salmiakkikaramellit ovat vegaanisia.

  24,00 €
 • Todella hyvät Dracula Piller salmiakkikaramellit 65 gramman pussissa. Dracula Piller salmiakkikaramellit ovat vegaanisia.

  1,20 €
 • Brunbergin tumma suklaalevy leivontaan tai sellaisenaan herkuteltavaksi. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

  1,95 €
 • "Suomen parasta Lakritsia" - Tuoretta Kouvolan Lakritsia 500g:n pussissa.  Kouvolan Lakritsi Oy valmistaa lakritsituotteita yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksella. Lakritsin tuoreus on yritykselle kunnia-asia, johon on panostettu kehittämällä toimitusten nopeutta ja minimoimalla varastointiaikaa. 

  4,30 €
 • Porvoon luontaisesti Gluteeniton lakritsi riisijauhosta. Tuoretta, kotimaista lakritsaa. Oy Walton's Ab on kotimainen Pernajassa lakritsia valmistava yritys. Tiesitkö, että Walton´s valmistaa tuoretta gluteenitonta lakritsia, ainoana yrityksenä Pohjoismaissa?

  4,85 €
 • Halva Pommix Salmiakki 500 gramman pussissa sisältää kovia salmiakkimakeisia, joissa on jauhetta päällä ja sisällä. Makuhermot räjäyttävä Pommix on raikkaan voimakasta salmiakkia! Tiesitkö, että Halvan makeisten historia ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Euroopasta? Yrityksen perustajaveljeksillä Jean Karavokyroksella ja Michael...

  5,00 €
 • Halva Pommix Lakritsi 500 gramman pussissa sisältää kovia lakritsimakeisia, joissa on jauhetta päällä ja sisällä. Makuhermot räjäyttävä Pommix on makean väkevää lakritsia! Tiesitkö, että Halvan makeisten historia ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Euroopasta? Yrityksen perustajaveljeksillä Jean Karavokyroksella ja Michael...

  5,00 €
 • Halva Pommix Salmiakki sisältää kovia salmiakkimakeisia, joissa on jauhetta päällä ja sisällä. Makuhermot räjäyttävä Pommix on raikkaan voimakasta salmiakkia! Tiesitkö, että Halvan makeisten historia ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Euroopasta? Yrityksen perustajaveljeksillä Jean Karavokyroksella ja Michael Karavokyroksella oli...

  13,00 €
 • Halva Pommix Lakritsi sisältää kovia lakritsimakeisia, joissa on jauhetta päällä ja sisällä. Makuhermot räjäyttävä Pommix on makean väkevää lakritsia! Tiesitkö, että Halvan makeisten historia ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Euroopasta? Yrityksen perustajaveljeksillä Jean Karavokyroksella ja Michael Karavokyroksella oli...

  13,00 €
 • Fazerin ärhäkät turkinpippurit ovat olleet salmiakinystävien kestosuosikki jo vuodesta 1977. Tyrkisk Peber Extra Hot -makeisen salmiakkikuori sulkee sisäänsä pippurista salmiakkitäytettä. Tyrkisk Peber sopii erityisesti hurjempien salmiakkifanien irtokarkkipussiin!

 • Ärhäkkä turkinpippuri on salmiakinystävien suosikki jo vuodesta 1977. Tyrkisk Peber Extra Hot -makeisen salmiakkikuori sulkee sisäänsä pippurista salmiakkitäytettä. Tyrkisk Peber sopii erityisesti hurjempien salmiakkifanien irtokarkkipussiin! Laatikko sisältää n. 630 makeista.

  15,90 €
 • Uusi pakkauskoko, laatikossa on nyt yhteensä 35 riisipatukkaa. Brunbergin suosittu riisisuklaa nyt myös sokerittomana, gluteenittomana ja laktoosittomana. Sokeriton,gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto, tarjoaa murean herkutteluhetken. Brunberg on ainoa riisisuklaan valmistaja Suomessa. Brunberg on myös Suomen ainoa sokeritonta suklaata valmistava tehdas...

  11,00 €
 • Fazerin Marianne-karkissa on paksu ja raikkaan mintunmakuinen kuori, joka kätkee sisäänsä maitosuklaasydämen. Tätä alkuperäistä Marianne-klassikkokarkkia valmistetaan Lappeenrannassa, jossa tätä herkkua tuotetaan vuosittain 1,4 miljoonaa kiloa. Pussissa on n. 100 Marianne-makeista.

  6,50 €
Näytetään 1 - 30 / 44 tuotteesta